Prodej rodinného domu, Bantice, 100 m2

Bantice

3 400 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 16 203 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBantice
IDAK020924
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná100 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuCentrum obce
Plocha budovy120 m2
Plocha nemovitosti641 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Sklep

Origo partneři v Banticích

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme k prodeji rodinný dům, který je součástí malebné vesničky v blízkosti města Znojma. Obec Bantice je od královského města vzdálená asi 12 km a pyšní se několika zajímavostmi. Kromě soudržnosti místních obyvatel a mnoha kulturních akcí se může pochlubit například nádherným přírodním koupacím biotopem (jenž je součástí multifunkčního sportovního areálu), ale například i rybníkem, který potěší každého rybáře.
Samotná nemovitost je dispozičně řešena jako 3+1 a prošla v minulých letech rozsáhlou rekonstrukcí. V domě je nová elektřina, nové rozvody vody a topení, nová kuchyňská linka, jsou zde nové plovoucí podlahy, nové omítky, zateplené stropy a v neposlední řadě i plastová okna. Zadní část domu je čerstvě zateplená, a tak dalšího majitele čeká ,,pořešit“ v budoucnu již jen pohledovou část domu a střešní krytinu, která by však ještě pár následujících let mohla sloužit v současném stavu. A teď zpět k dispozici: Po příchodu hlavními dveřmi se ocitneme v prostorném zádveří s chodbou, které nám rozděluje nemovitost na několik částí. Po levé straně najdeme kuchyň s jídelnou a samostatnou ložnici. Napravo pak komfortní obývací pokoj a další solitérní ložnici. Opomenout nesmíme ani hned vedle kuchyně umístěné komory. V zadní části domu je koupelna s vanou, oddělená toaleta a kotelna. Za domem objevíme naprosté soukromí v podobě uzavřeného dvorku, kryté posezení a větší sklep vhodný k uskladnění potřebného :-)
Vytápění v domě je řešeno elektrickým kotlem, využít však lze i kotle na tuhá paliva. Voda je obecní, před domem je umístěna navíc hloubená studna. Napojení na obecní kanalizaci je samozřejmostí. Součástí prodeje je naproti ležící pozemek, na kterém je v současnosti starší zděná stodola.
Pro bližší info či termín prohlídek neváhejte kontaktovat makléře Aleše Kolmana.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Banticích.