Prodej rodinného domu, Horní Dunajovice, 139 m2

Horní Dunajovice

4 975 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 709 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHorní Dunajovice
IDE1412Z003
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná139 m2
VybavenoAno
Typ objektuPřízemní
Druh objektuŘadový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti919 m2
Plocha zahrady510 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti77.8 kWh/m2 za rok
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování
Bazén

Origo partneři v Horních Dunajovicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům o dispozici 4+1 v obci Horní Dunajovice. Dům prošel před nedávnem významnou rekonstrukcí, která zahrnovala výměnu veškerých rozvodů, podlah, oken, krovu, provedení zateplení a proměnila tak dům do zcela nové podoby.

Jedná se o přízemní objekt s částečným využitím podkrovního prostoru mezonetovým způsobem. Najdeme zde 4 obytné místnosti, kuchyň, sociální zařízení, kotelnu a garáž. Pouze několik kroků ven z obývacího pokoje se nachází bazén a pro uschování zahradní techniky či jiných potřebných věcí je na pozemku sklad zahradního nářadí o zastavěné ploše 34 m2.

Vytápění je řešeno pomocí kotle na tuhá paliva, popř. kotle plynového a ohřev vody zajišťují solární panely na střeše stavby. Průkaz energetické náročnosti budovy ukazuje třídu B - velmi úsporná.

Prostorná zahrada nabízí místo pro odpočinek, pěstování plodin či různé aktivity dětí.

V obci Horní Dunajovice žije cca 630 obyvatel. Nachází se zde obchod, pošta, mateřská škola a první stupeň základní školy. Do Znojma se autem dostanete za 15 minut a cca 45 minut trvá jízda do Brna.

S financováním Vám rádi pomůžeme. Pro bližší informace a domluvu prohlídky kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Horních Dunajovicích.