Prodej bytu 4+kk, Estepona, Španělsko, 108 m2 (ID: 1455330)

Estepona, Španělsko

10 397 610 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaEstepona, Španělsko
IDO325
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná108 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji moderní apartmán 4+kk s užitnou plochou 123 m2 v španělské Esteponě nedaleko Coto de la Sierra. Jednotka se nachází v novém moderním komplexu. Architekti projektu jsou slavní Joaquín Torres a Rafael Llamazares.

Apartmán má tři ložnice s vestavěnými skříněmi, dvěma koupelnami, otevřeným obývacím prostorem a vybavenou kuchyní (trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, indukční varná deska a lednice) a prostornou předsíní. Obývací prostor je průchozí na venkovní terasu velkými prosklenými dveřmi, díky nimž je apartmán krásně prosvětlený. Podlahy jsou obloženy velkoplošnou keramickou dlažbou s podlahovým vytápěním. Apartmán je klimatizovaný, designově osvětlený, vybaven kvalitní sanitou a bezpečnostními dveřmi.

Komplex se skládá z několika budov, které mají společný prostor s exklusivním zahradním designem. Jsou zde společné bazény pro dospělé a děti, lázně s hydromasážní zónou, sauna a tělocvična. Celý projekt je realizován ve vysokém standardu.

Projekt se nachází v blízkosti jedné z nejvyhledávanějších pláží. V okolí je veškerá občanská vybavenost a spoustu aktivit jako je golf, surfování, potápění či jízda na koni. Estepona se může pochlubit překrásnou přírodou, která láká k pěší turistice a cykloturistice. V blízkosti se navíc rozkládá přírodní komplex Costa Natura.

Dokončení výstavby je plánováno na 1Q 2025.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.