Prodej bytu 4+kk, Estepona, Španělsko, 123 m2 (ID: 1455408)

Estepona, Španělsko

10 447 840 Kč
/za nemovitost
+ poplatky, bez DPH

Parametry bytu

AdresaEstepona, Španělsko
IDMH-1
StavbaSmíšená
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná123 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji 4+kk apartmány v novém moderním a uzavřeném třípodlažním komplexu Mesas Homes II. Komplex se nachází v jižní části Andaluské ESTEPONY. Velkou výhodou je velmi dobré propojení se všemi středisky.

Komplex leží pouhých 50 minut od mezinárodního letiště v Malaze. Nachází se blízko pobřeží COSTY DEL SOL a dálnice A 7, která propojuje všechna střediska. V okolí je mnoho možností jak sportovního, tak relaxačního vyžití. Pět špičkových golfových hřišť, mezinárodní školy, do 300 metrů se nachází výborná klinika a nový supermarket. Do centra plného restaurací, butiků a promenády cesta trvá přibližně pět minut.

Všechny apartmány jsou orientovány na východ a jihovýchod s výhledem na moře. Ke každému apartmánu je přiděleno garážové stání a sklepní kóje. Přízemní apartmány mají předzahrádku. Všechny apartmány jsou plně vybaveny. Apartmán 4+kk má tři ložnice s vestavěnými skříněmi, dvěma koupelnami, otevřeným obývacím prostorem s plně vybavenou kuchyní a prostornou předsíní s vestavnými úložnými prostory. Obývací prostor je průchozí na venkovní terasu velkými prosklenými dveřmi, díky nimž je apartmán krásně prosvětlený.

Komplex se skládá ze tří vzájemně propojených budov, které ze tří stran uzavírají společný prostor – dvůr se zahradou a bazénem. Celý projekt je realizován ve vysokém standardu. Podlahová keramická dlažba, klimatizace jak pro chlazení i vytápění regulovatelné vestavěným termostatem s rekuperací vzduchu a dobíjecí stanice v garáži pro elektromobily. V areálu je k dispozici indoor a outdoor fitness s bazénem.

Cena je pouze orientační a může se lišit podle umístění a velikosti apartmánů.

Dokončení projektu 1Q / 2025.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.