Pronájem bytu 2+kk, Praha - Libeň, Braunerova, 65 m2 (ID: 1456473)

Braunerova, Praha 8 - Libeň

22 000 Kč
/za měsíc
+ poplatky 450 Kč / 1 osoba + přepis el. energie a plynu (cca 2.200 Kč)
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBraunerova, Praha 8 - Libeň
IDP018025
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná65 m2
VybavenoNe
VlastnictvíOsobní

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Pronájem bytu od 15.10. 2024 - krásný, slunný, nezařízený byt 2kk, 65 m² + komora cca 2 m², Praha 8 - Libeň, ulice Braunerova, 2. patro ve zrekonstruovaném cihlovém domě bez výtahu. Dům je po rekonstrukci, je velmi klidný, se slušnou klientelou. Orientace bytu je na západ do ulice a s výhledem do zeleně (obývací pokoj s kuchyňským koutem) a na východ do klidného zeleného vnitrobloku (ložnice a koupelna). Vstup do bytu je přes společnou chodbu pod uzamčením, která je přístupna pouze pro 1 další byt. Před bytem je proto možné mít bez obav botník, věšák apod. a využívat tak tuto společnou chodbu jako součást bytu. Oproti bytu je komora pod uzamčením, náležející pouze k tomuto bytu, kterou je možné využívat jako další úložný prostor.

Byt je po vkusné rekonstrukci a má 1 pokoj neprůchozí. Je nezařízený nábytkem. K dispozici je moderní kuchyňská linka s varnou deskou a el. troubou, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba a lednice s mrazákem. V ložnici je prostorné vestavné patro (230 cm x 208 cm), které je možné využívat na spaní nebo na uskladnění věcí a zabudovany trezor ve zdi. V prostorné koupelně s denním světlem je vana a umývadlo s koupelnovými skříňkami. WC s menším umývadlem je zvlášť. Na podlaze jsou dubové parkety a dlažba. Topení je etážové - vlastní plynový kotel, který zajišťuje jak vytápění bytu, tak i ohřev teplé vody. Parkování je možné na ulici (modrá zóna).

Dům se nachází v příjemné části Libně. Necelých 100 m od domu je krásný park Pod Korábem s možností procházek i relaxu. Pro sportovně založené je v blízkosti domu napojení na cyklotrasu A26 a A27. Občanská vybavenost je v místě - večerka přímo v domě nebo v okolí rozsáhlá maloobchodní síť. Výborná dopravní dostupnost do centra - tram u domu s přímým spojením do samotného centra Prahy - Florenc, Václavské náměstí, Karlovo náměstí, ale i Žížkov, Floru, Vinohrady, I. P. Pavlova - nebo na nejbližší Metro B - Palmovka (6 min) a Metro C - Kobylisy (6 min).

Byt je výhradně nekuřácký, je vhodný pro max 1-2 osoby (pár) + 1 dítě. Domácí zvířátka nelze. Byt je volný od 15.10. 2024 - prohlídky jsou možné ihned. Vratná kauce je ve výši 22.000 Kč.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 8.