Prodej chaty, Pilar de la Horadada, Španělsko, 500 m2 (ID: 1456797)

Pilar de la Horadada, Španělsko

19 554 600 Kč
/za nemovitost
Včetně provize a právního servisu

Parametry domu

AdresaPilar de la Horadada, Španělsko
StavbaDřevěná
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná500 m2
Typ objektuPřízemní
Plocha nemovitosti1737 m2
Garáž

Origo partneři

Popis

Velký dům s plochou 763 m² a pozemkem 1737 m², kde si můžete užívat čas venku, v Pilar de la Horadada, provincie Alicante.

Prostornost tohoto domu poskytuje rodině s dětmi veškerý prostor, který potřebují, stejně jako bazén, tenisový kurt a svěží soukromou zahradu.

Tato chata má dva vnitřní obývací pokoje (jeden z nich s krbem) plus další prosklený exteriér. Kuchyně je nezávislá na ostatních místnostech a je plně zařízena a vybavena spotřebiči, spíž a prádelna.
Má apartmá s plnou koupelnou, tři ložnice s vestavěnými skříněmi pro větší úložnou kapacitu, další kompletní koupelnu a velkou kancelář.

Nemovitost je celá venkovní, má několik teras, terasu s grilem a vedle tohoto původního bazénu, toaletu a plážový bar se salonkem, takže si toto nádherné místo můžete užít ve všech ročních obdobích.
K tomu velkolepé podkroví se stropy na míru a dřevěným nábytkem.
Tato chata orientovaná do tří ulic se nachází na snadno dostupné komunikaci. Má 5 parkovacích míst, takže můžete pohodlně zaparkovat a tři samostatné domy pro vaše hosty.

Dům se prodává nezařízený a v dobrém stavu, ihned k nastěhování. Pokud jde o vlastnosti, tato chata má dřevěné tesařské a porcelánové podlahy, které jsou velmi odolné a snadno se čistí.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat.