Prodej rodinného domu, Litovel, 209 m2

Litovel

5 800 000 Kč
/za nemovitost
k jednání
Hypotéka od 27 641 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLitovel
ID232024
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná209 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuOkraj obce
Plocha nemovitosti301 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Litovli

Popis

Hledáte ideální domov pro svou rodinu, kde se budete cítit jako na prázdninách po celý rok? Nebo možná hledáte útulnou chalupu, kam se budete moci kdykoliv uchýlit před hektickým městským životem? Ať už je vaše představa jakákoliv, tento rodinný dům v malebné obci Nová Ves u Litovle splní vaše očekávání!

Tento prostorný dům o dispozici 4+kk prošel v průběhu let celkovou rekonstrukcí, která zaručuje moderní komfort a funkčnost. Můžete si vychutnat teplo domova díky kombinovanému vytápění, které zahrnuje plynový kotel, kotel na tuhá paliva a krbovou vložku s výměníkem. Napojení na obecní vodovod zajišťuje pohodlný přístup k vodě bez starostí.

Jedinečná poloha na okraji vesnice poskytuje nádherný výhled na okolní lesy, které přímo lákají k procházkám a outdoorovým aktivitám. Dům je ideální pro ty, kteří chtějí žít v klidném prostředí a zároveň mít dobrou dostupnost do města. Pozemek nabízí také krásné posezení s krbem pod pergolou, kde můžete relaxovat s rodinou a přáteli, pořádat grilování nebo jen nasávat klid a krásu okolní přírody.

Neváhejte a pojďte se přesvědčit na vlastní oči o kouzlu této jedinečné nemovitosti. Pro bližší informace a domluvu prohlídky mne kontaktujte ještě dnes!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Litovli.