Prodej chaty, Štíhlice, 95 m2

Štíhlice

1 080 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 5 147 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠtíhlice
ID24055
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná95 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Podlahová plocha95 m2
Plocha nemovitosti295 m2

Origo partneři v Štíhlicích

Popis

Nabízíme Vám útulnou chatu v malebné lokalitě Štíhlice s plochou užitnou 95 m2 a pozemkem o rozloze 295 m2. Tento dobře udržovaný objekt s terasou a možností parkování pro 2 auta vám poskytne ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Díky lokálnímu topení na tuhá paliva si můžete užívat teplo a pohodlí v každém ročním období. Chata je plně zařízená a připravená k okamžitému užívání. Nechte se okouzlit atmosférou tohoto útulného domova a pořiďte si své vlastní útočiště v přírodě. Tato nabídka je ideální pro ty, kteří hledají klid a harmonii s přírodou za dostupnou cenu.

Chata se nachází u obce Štíhlice v menší chatové osadě. Jedná se o dřevěnou podsklepenou budovu o dispozici 5+1. V přízemí se nachází obývací pokoj, jídelna, kuchyně, 2 ložnice a koupelna (kuchyně a koupelna jsou po rekonstrukci). V podkroví je ložnice až pro 5 osob. Na pozemku se nachází terasa pro posezení a za domem je část pozemku s možností drobného pěstování rostlin. Suché WC. Chata byla postavena na pronajatém pozemku. Je napojena na elektřinu, vytápění zajišťují kamna na dřevo v obývacím pokoji a zdrojem vody je vrtaná studna o hloubce 17m. K nastěhování ihned.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Štíhlicích.