Pronájem bytu 2+kk, Praha - Bohnice, Bohnická, 36 m2

Bohnická, Praha 8, Bohnice

18 000 Kč
/za měsíc
Nájemné činní 18.000,- Kč/měs., Odběr elektrické energie bude převeden na nájemce, jistota (kauce) 17.500,- Kč., Provize RK 17.500,- Kč včetně DPH
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBohnická, Praha 8, Bohnice
ID627A
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná36 m2
Patro1.
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha zahrady32 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
DopravaSilnice, MHD
VodaVodovod
Terasa
Výtah

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Pro vyřízení Vašeho požadavku nás, prosím, kontaktujte výhradně telefonicky.

Nabízíme pronájem malého a skromného prostoru, momentálně využívaného na bydlení. Celý prostor je po rekonstrukci, o velikosti 36 m2, a to s vlastní předzahrádkou o výměře 32 m2.

Nemovitost je dispozičně řešena jako 2+kk a pronajímá se se včetně vybavení (kuchyňská linka s americkou lednicí, myčka nádobí, indukční varná deska, digestoř a mikrovlnná trouba), dále k dispozici pračka.

V nemovitosti je zavedena klimatizace, která zároveň slouží jako vytápění celého prostoru. Výhodou je, že je napojena na tepelné čerpadlo a tím je vytápění úspornější. Ohřev teplé vody zajišťuje bojler.

K nemovitosti patří krásná předzahrádka, kde je možnost příjemného posezení.
Tato nemovitost je vhodná maximálně pro dvě osoby bez možnosti přihlášení trvalého pobytu.

Nájemné činní 18.000,- Kč/měs.
Odběr elektrické energie cca 3.000,- Kč/měs. bude převeden na nájemce.
Jistota (kauce) 18.000,- Kč.
Provize RK 18.000,- Kč + DPH


Prohlídky dle domluvy s makléřem.

Výborná dopravní dostupnost díky autobusové zastávce přímo před domem, metro C - Kobylisy (10 minut autobusem). V blízkém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (mateřské a základní školy, supermarkety, poliklinika, obchodní centrum Krakov, pošta) a nádherné přírodní místa s výhledy do okolí a na skalnaté údolí s meandrující Vltavou. Poblíž se nachází Zoologická a Botanická zahrada a plavecký stadion Šutka.

Pro zaslání veškerých informací k nemovitosti, okamžité sjednání prohlídky, nebo více dalších informací nás neváhejte kontaktovat přímo telefonicky. Volejte každý pracovní den 9:00-19:00.
Pokud se nedovoláte, jsme zrovna na prohlídce a 100% Vám zavoláme zpět.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 8.