Pronájem bytu 2+kk, Praha - Bohnice, Zelenohorská, 43 m2 (ID: 1457259)

Zelenohorská, Praha 8 - Bohnice

13 900 Kč
/za měsíc
Kompletní domovní a bytové služby 3.875 Kč + přepis el. energie na nájemce.
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaZelenohorská, Praha 8 - Bohnice
IDALF1762
StavbaPanelová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná45 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha43 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Preference klientů ČR, SR, s ohledem na velikost bytu maximálně 2 dospělých osob, nekuřáků, bez domácích mazlíčků - psů a koček.

Provize RK a kauce pro majitele jsou v obvyklé výši.

Jedná se o dlouhodobý pronájem rekonstruovaného bytu (bytové jádro, koupelna, WC, podlahy (kromě pokojů), plastová okna s žaluziemi) s jižní orientací a dalekým výhledem do klidu okolní zástavby, stranou od ulic s větším dopravním provozem.

Byt není zařízený volně stojícím nábytkem.

Byt je vybavený vestavěnými spotřebiči:

myčka. pračka, sklokeramická dvouplotýnka s digestoří, el. horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba;

a dále u kuch. linky stojící lednice s mrazákem (je na posledních dvou fotografiích, tato nemusí být využita);

s částečným zařízením nábytkem: věšák a botník + prostorné vestavěné šatní a policové skříně v předsíni, dále vestavěné spížní policové skříně naproti kuch. linky.

Byt je součástí výborně udržovaného, renovovaného panelového domu se zateplenou fasádou, v jeho 10. patře z celkových 12i pater s výtahem.

Byt se nachází v oblíbené a přírodní lokalitě Prahy 8 - Bohnic, nedaleko od Bohnického lesa, Vltavy, Velké Skály, popř. Botanické zahrady či ZOO,

přitom do centra pohodlně dostupné lokalitě - zastávka busu 300 metrů - 2 minuty chůze, Metro Kobylisy 9 minut jízdy, poté je centrum dostupné do 10 minut metrem;

dále s dostatečnou blízkou občanskou vybaveností (Obchodní dům Visla, Obchodní centrum Krakov, markety Lidl, Penny, poliklinika, Aquacentrum Šutka atd.).

Samotný byt sestává z:

1/ předsíně s již zmíněným věšákem s botníkem a vestavěnou šatní a policovou skříní; z předsíně vedou dveře do:

2/ vkusně rekonstruované koupelny se sprchovým koutem, koupelnovou sestavou s umyvadlem, koupelnovou skříňkou pod umyvadlo, zrcadlovou skříňkou a topným žebříkem;

3/ samostatné toalety;

4/ prostorného obytného pokoj nezařízeného nábytkem;

5/ ložnice taktéž nezařízené nábytkem;

6/ na ob. pokoj navazujícího kuchyňského kouta s již v předchozím textu zmíněnými spotřebiči, které jsou novému nájemci k disposici.

Topení je ústřední dálkové s poměrovými měřiči tepla; v bytě je připojena společná TV anténa + možnost internetu a kabelové TV Vodafone (býv. UPC), popř. O2).

K bytu přísluší i zabezpečená sklepní koje cca 2m2 na stejném patře domu.

Kompletní domovní fixní a bytové služby spojené s užíváním bytu (za studenou a teplou vodu, topení, výtah, odvoz odpad, úklid a el. energii domu) činí 3.785 Kč + nový nájemce si na sebe převede spotřebu el. energie v bytě.

Byt je volný od nejdříve 1.10.2024, nejpozději k 1.11.2024, s preferencí dlouhodobého pronájmu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 8.