Prodej bytu 2+kk, Praha - Hloubětín, Laponská, 55 m2

Laponská, Praha 9 - Hloubětín

7 999 000 Kč
/za nemovitost
Paušální odměna 399 000 Kč bez DPH jako rezervační poplatek bude připočítána k ceně.
Hypotéka od 38 121 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLaponská, Praha 9 - Hloubětín
ID27
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná55 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon
Garáž

Origo partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v novostavbě domu v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk s balkonem, vlastním garážovým stáním, komorou přímo v bytě a sklepní kójí. Pro vlastníky jednotek je k využití klidný oplocený vnitroblok se zelení a dětským hřištěm. Nemovitost se nachází ve vyhledávané lokalitě Praha 9 - Hloubětín v blízkosti stanice metra.

Novostavba domu byla dokončen přibližně před 5 lety. Jedná se o budovu s hodnotou energetické náročnosti B - Velmi úsporná, což se také projevuje v nákladech na bydlení.

Byt má celkovou podlahovou plochu cca 48 m2, balkon je o výměře dalších cca 5 m2 a sklepní kóje v suterénu domu je o velikosti cca 2 m2. Přímo v bytě se nachází komora s možností umístění pračky (je zde druhý rozvod vody a odpadu). Podlaha obou pokojů je dřevěná, v předsíni, koupelně a komoře je dlažba. Na okně a v balkonových dveřích jsou sítě proti hmyzu. Jednotka je vybavena optickým datovým rozvodem.

V případě zájmu nového majitele je možné v bytě ponechat většinu vybavení včetně kuchyňské linky s vestavnými spotřebiči.

V domě je k dispozici prostorná kolárna/kočárkárna a ve společných částech byl nově vyhrazen další uzamykatelný prostor pro umístění kol. Navíc je zde v této souvislosti speciální místnost pro umývání kol a psů. V budově je prostorný výtah a bezbariérový přístup.

Výhodou je možnost okamžitého nastěhování pro nového vlastníka.

Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě městské části Praha 9 - Hloubětín se širokou občanskou vybaveností včetně mateřských a základních škol, hřišť, obchodů, služeb i blízkého parku plného zeleně.

V místě je výborná dopravní dostupnost, kdy je to pouhá jedna zastávka tramvají ke stanici metra linky B - Kolbenova, resp. dvě zastávky ke stanici metra linky B - Hloubětín.

Tento byt je svojí příhodnou velikostí a polohou vhodný jak k vlastnímu bydlení, tak jako investice k uložení peněz či k pronájmu.

Prodávající si vyhrazuje právo na rozhodnutí prodat byt podle jím zvolených kritérií a za nejvyšší nabízenou cenu. Pokud by část kupní ceny měla být hrazena úvěrem, je to možné prostřednictvím určeného hypotečního specialisty.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 9.