Prodej rodinného domu, Doksy, Polní, 258 m2

Polní, Doksy

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPolní, Doksy
ID67
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná258 m2
Typ objektuPřízemní
Podlahová plocha258 m2
Plocha nemovitosti1500 m2
Garáž

Origo partneři v Doksech

Popis

Nabízíme prodej unikátní nemovitosti na pozemku 1 500 m2. Překrásná vzrostlá zahrada skrývá kvalitně technicky i architektonicky řešený dům v nové zástavbě aktivní a občansky vybavené obce Doksy u Kladna, ve výtečné dojezdové vzdálenosti 40 min z centra Prahy, letiště do 20 minut, přesto uprostřed lesů, 3 km od CHKO Křivoklátsko. Zahrada s 25 let vzrostlými stromy, keři a kameny z Kožovy hory, poskytuje rozmanitá relaxační zákoutí v zelené oáze. Je koncipována bezúdržbově, byla založena na kvalitní ornici s respektem k potřebám jednotlivých rostlin. Vysazeny hojně neopadavé nenáročné stále zelené dřeviny a kultivovaným rostlinám prospívá dovezená rašelinová půda. Vzácným dominantním stromem je Katalpa.

Vkusný dvojpodlažní dům v půdorysném L tvaru je posazen do spodní části tak, aby zajistil maximální soukromí. Zastavěná plocha 213 m2, čistá obytná plocha 230 m2, 6 m2 technický sklad, celkem 258 m2 užitné plochy plus letní zastřešené venkovní posezení s grilováním v rohu zahrady. Garáž 23 m2 s automatickými vraty a bránou plus zastřešené parkování pro další 2 auta.
V přízemí prostorná obývací část se vstupem na jihozápadně orientovanou terasu. Atmosféru vytváří krásný krb na dřevo s pískovcovým obkladem a průduchy do horního patra. Je dominantou centrálního obytného prostoru a zároveň odděluje jídelní část s masivním dubovým stolem a plně vybavenou kuchyň. Designová kuchyň rakouské špičkové značky DANKÜCHEN s veškerými spotřebiči (mikrovlnka and el. vestavěná trouba, indukční deska, lednička and mrazák ELEKTROLUX, AEG myčka, TEKA digestoř). Součástí přízemí (121 m2) je pokoj pro hosty/pracovna, koupelna se sprchovým koutem and WC, vstupní hala a praktické zádveří, dále technické zázemí prádelna (pračka AEG), spíž, technická místnost s bojlerem DRAŽICE. Plynový kotel PROTHERM.
Podkroví (108 m2) tvoří ložnice s en-suite koupelnou a pracovnou (47 m2) a dva zrcadlově řešené zařízené dětské pokoje (2x14 m2) s herní halou (15 m2) a společnou koupelnou (8 m2), z nichž má každý samostatný vstup na zapuštěnou střešní terasu.
V celém domě vestavěné skříně, nábytek na míru and spousta úložných prostor, většinou z masivního dřeva, podlahy březové a dubové, schody smrkové ošetřené lakem proti oděru.
Plastová okna a posuvné dveře s dvojskly opatřeny moskytiérami, vnitřními žaluziemi a praktickými designovými římskými látkovými roletami. Pohybová čidla v domě a magnety na oknech napojené na PCO JABLOTRON SECURITY. Elektřina v mědi, rozvody z digitálního pozemního TV kabelu a střešního satelitu.
V roce 2014-2017 rekonstrukce 1NP + zateplení podkroví a střechy z betonových tašek.
Tato výjimečná vhodná nemovitost pro rodinu hledající klid, soukromí, bydlení prakticky v přírodě téměř bez sousedů, ale s dostupností do Prahy, zajištěným sportovním i kulturním vyžití nejen pro děti, je k okamžitému nastěhování. S využitím potenciálu místa stavba v budoucnu nabídne možnosti dalších úprav pro osobní otisk.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Doksech (okr. Kladno).