Prodej chaty, Rusava, 75 m2

Rusava

2 925 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 13 940 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaRusava
ID5425
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná75 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy42 m2
Plocha nemovitosti489 m2
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Origo partneři v Rusavě

Popis

Bo! Reality Vám nabízí k prodeji chatu k celoročnímu bydlení v žádané lokalitě v obci Rusava. Tato chata se nachází v klidné a bezpečné lokalitě, ideální pro rodiny s dětmi.

Chata disponuje 2 pokoji a je patrového typu s celkovým počtem 2 podlaží. Stav objektu je po rekonstrukci, což zaručuje pohodlné užívaní nemovitosti. Vybavení domu zahrnuje velkou zahradu, balkony, sociální zázemí apod. Celková zastavěná plocha chaty činí 42 m², užitná plocha 75 m² a parcela má rozlohu 489 m². K dispozici je také sklep o rozloze 38 m² a 2 parkovací místa. Objekt je napojen na septik, elektřinu 230 V a topí se lokálními tuhými palivy. Příjezd k chatě je po asfaltové a zpevněné vozovce.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Rusavě.