Prodej rodinného domu, Česká Kamenice, Mlýnská, 349 m2

Mlýnská, Česká Kamenice

7 700 000 Kč
/za nemovitost
provizi hradí prodávající
Hypotéka od 36 696 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMlýnská, Česká Kamenice
ID63320
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná349 m2
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti3825 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
VodaVodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Origo partneři v České Kamenici

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Rodinný dům s penzionem a velkou zahradou v blízkosti NP České Švýcarsko

Sháníte klidné kouzelné místo k bydlení? Oceníte rozlehlou zahradu? Baví Vás přivydělat si ubytováváním hostů? Pak tu máme nemovitost v klidném prostředí 100 m od náměstí právě pro Vás!

Stylový rodinný dům s bytem 5+1 s terasou v patře a dvěma apartmány s vlastními koupelnami, společenskou místností a kuchyňkou v přízemí nabízí různé možnosti využití, vchody mohou být oddělené. V domě je celkem 9 obytných místností, 3 koupelny a 2 kuchyně. Před domem je parkovací místo až pro 4 auta a na zahradě je také možnost parkovat.

V krásné upravované zahradě můžete Vy i Vaši hosté relaxovat v mnoha zákoutích, posedět u jezírka, zchladit se v bazénu, grilovat na terase, stanovat, případně pěstovat květiny či zeleninu nejen ve dvou prostorných sklenících. Můžete navázat na tradici současné majitelky - kytičky ze zahrady zdobily nejkrásnější květinové plesy… A kutil si najde vyžití v dalším zděném domku na zahradě …

Ve městě funguje centrum dětí a mládeže, knihovna, zdravotní středisko, mateřská, základní i umělecká škola a mnoho obchodů, restaurací a veškerá občanská vybavenost. Kulturu obstará kulturní dům či nově zrekonstruovaný historický pivovar, je zde i dostatek sportovišť, koupaliště, je radost zde bydlet nebo se jen rekreovat.

Česká Kamenice leží na pomezí tří chráněných krajinných oblastí. Harmonicky se tu potkávají pískovcové masivy Českého Švýcarska s vrcholy Lužických hor a pahorky Českého středohoří a Labských pískovců.
Místo je velmi vyhledávané nejen díky blízkým národním parkům se stolovými horami, vyhlídkou Jehla a nádhernou přírodou, ale i pohádkovou Panskou skálou, turistickým trasám, cyklostezkám či vyhlídce z hradu Kamenice.

Vybavení domu i zahrady zůstává, můžete rovnou začít bydlet či podnikat, kontakty na spokojené klienty budou předány.

S výběrem vhodného financování Vám v případě zájmu rádi pomohou a poradí naši zkušení kolegové, případně za Vás k Vaší spokojenosti vše vyřídí.

Přijďte se podívat, zda se Vám tato nemovitost bude líbit jako Váš nový domov, jako místo k rekreaci, případně jako potenciál pro Vaše podnikání v ubytovacích službách či zahradnictví …

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v České Kamenici.