Prodej bytu 2+kk, Brno, Rozdrojovická, 45 m2

Rozdrojovická, Brno

7 100 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 33 837 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRozdrojovická, Brno
ID00022
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná76 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha45 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Milujete sport a rádi byste bydleli v zeleni a přírodě na dosah?

Je mi ctí Vám nabídnou moderní, prosvětlený apartmán o dispozici 2+kk s terasou lemující celý byt s výhledem na přehradu.

Architekt Atelier Habina s.r.o. se inspiroval bydlením v zahraničí a spojil rezidenční bydlení s rekreačním využitím a vznikl tento ojedinělý projekt bydlení s vlastní saunou, bazénem a tenisovým kurtem.

Kolaudován v 2017.

PENB C.

Jen pár minut pěšky od Brněnské přehrady a Maximus resortu se nachází luxusní rezidence Neptun o pouhých 22 bytových jednotkách na ploše 1824 m2.

Rezidence je oplocená s vjezdem do areálu branou na dálkové ovládání.

V bytovém domě v přízemí najdeme zázemí se saunou, odpočinkovou zónou, převlékárnou a bazénem.

Apartmán 2+kk se nachází ve 2NP (1.patře)

Všechna okna skýtají nádherný výhled na přehradu a do zeleně, orientovány na západní stranu.
Z každého pokoje vstup na terasu o velikosti 29 m2.
Byt skýtá naprosté soukromí.
Použity nadstandardní prvky ve spolupráci s architektkou – předokenní žaluzie na dálkové ovládání, eurookna, , vestavěná skříň v ložnici.
Byt nedisponuje kuchyňskou linkou.


K bytu náleží 1 parkovací stání v areálu.

Rozměry jednotlivých místností:
Obývací pokoj s kk: 17 m2
Ložnice: 19,37 m2
Koupelna se sprchovým koutem a WC: 4,75 m2
Chodba: 4 m2
Sklep: 1,9 m2
Terasa: 29 m2

Rezidence Neptun:
Samotný komplex Neptun je unikátní rozlehlou parcelou na které se nachází klidová zóna s tenisovým kurtem, posezením s ohništěm, zahrádkou.
V papučkách sejdete do sauny, bazénu. Večery můžete trávit grilováním v zeleni mezi vzrostlými borovicemi. Kondici si udržíte na tenisovém kurtu.
Samozřejmostí je kolárna/kočárkárna přímo v budově.
Rezidence Neptun se nachází ve velmi klidné lokalitě mezi Brněnskou přehradou a Rozdrojovicemi, jen kousek nad rezortem Maximus. V blízkosti tedy budete mít jak restauraci, tak i velmi oblíbené wellness centrum. Pokud jste příznivec sportovních aktivit, budete ve svém živlu. V okolí této lokality se totiž nachází řada lesů s cyklostezkami vhodnými jak pro relax, tak běh či jízdu na kole. Golfové hřiště Kaskáda je pouhých 5 minut jízdy autem. Přitom centrum města Brna je do dvaceti minut jízdy autem.
Areál je oplocený s bránou na dálkové ovládání, tudíž je zde bezpečno.
Chybí Vám v tomto místě obchod s potravinami? Jistě Vás uklidní, že i sem zaváží dodavatelé potravin – např. Rohlík a iTesco.


Cena: 7.100.000 Kč včetně provize

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.