Prodej vily, Předboj, 270 m2 (ID: 1459416)

Předboj

27 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 132 963 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPředboj
StavbaSkeletová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná270 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti1028 m2
Garáž

Origo partneři v Předboji

Popis

Rozhodli jsme se vytvořit místo, kde nebudete chtít jen žít. Prostor ve kterém je dost místa pro zábavu, pohyb, kulturu i odpočinek, zkrátka místo na kterém najdete klid a soustředění, ale i společnost stejně smýšlejících lidí. V souladu s tímto konceptem vznikají ve spolupráci a našimi architekty výjimečné stavby, které respektují požadavky svých obyvatel.

Prodej novostavby RD Předboj 5kk/dvougaráž, obytná plocha výměra 270 m2, pozemek 1028 m2. Konstrukce domu vodorovné, monolitické, svislé konstrukce broušená cihla Heluz, zateplení Poly 20 cm, fasáda Caparol, střechy ploché- folie, okna hliník - trosklo.

Lokalita Předboje je vyhledávaná pro blízkost Praze a současně okolní přírodu s rybníky, v obci jsou dva, a lesy k procházkám, cykloturistice nebo rybaření. V obci je zároveň devítijamkové veřejné golf. hřiště Yard Resort, s restaurací, kavárnou a hotelem, dále je zde dětské hřiště a víceúčelový sportovní areál. Dostupnost do Prahy je komfortní, obec Předboj leží 16 km severně od centra Prahy, 7 km od hranice hlavního města, 10 min do OC a metro Letňany. V centru Předboje se nachází ordinace praktického lékaře a mateřská školka, základní škola a další OV je pak v nedalekých Líbeznicích.

Pro lepší orientaci v prostoru nemovitosti doporučujeme virtuální prohlídku, nejlépe však osobní návštěvu.

Odkaz zkopírujte a vložte do web prohlížeče.

https://kuula.co/share/collection/7KRZX?logo=1&info=0&logosize=200&fs=1&vr=1&gyro=0&thumbs=1&margin=30

Další dotazy rádi zodpovíme telefonicky, emailem. Podrobnější informace rovněž na web stránkách projektu. www.vilapredboj.cz

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Předboji.