Prodej vily, Světice, Příčná, 500 m2

Příčná, Světice

17 950 000 Kč
/za nemovitost
cena včetně provize realitní kanceláře
Hypotéka od 85 544 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPříčná, Světice
IDSP/SVET
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná500 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1050 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Světicích

Popis

Nabízíme samostatně stojící rodinnou vilu s rozsáhlým zázemím a využitím k bydlení, nebo ke kombinaci bydlení a podnikání.
Pozemky mají celkovou výměru 1 050 m2, z toho je 250 m2 zastavěná plocha a nádvoří a pozemek o výměře 800 m2 je upraven jako zahrada. Užitná plocha domu z roku 2003, který v letech 2020 a 2021 prošel rozsáhlými úpravami, je zhruba 506 m2 a nabízí celkem ve 3 podlažích 9 pokojů, z toho tři s kuchyňským koutem, 2 malé pokojíky v podkroví, 3 koupelny s WC a 1 WC samostatné pro návštěvy.
Do domu je zřízena přípojka obecního vodovodu, užitkovou vodu je možno čerpat ze studny. Na svod dešťové vody je do země zapuštěn vodní rezervoár. Kanalizace je svedena do obecního řádu. Vytápění zabezpečuje tepelné čerpadlo a solární panely z roku 2021, ale v domě je alternativně i kotel na pevná paliva (uhlí). Ohřev TUV je z elektrického bojleru. Do domu byla zřízena přípojka plynu, která je nyní odpojena. Na podlahách jsou položeny dlažby nebo vinyl. Kuchyňské kouty jsou vybaveny spotřebiči, vč. vestavěných myček nádobí.
Dispozice:
V suterénu domu (cca 191 m2) v přímé návaznosti na vjezd a vstup z ulice jsou 3 garážová stání, technická místnost původně užívaná jako kotelna, místnost pro fitness, místnost na pracovnu (klubovnu, hernu, sklad, tichou dílnu), toaleta.

Ve zvýšeném přízemí (cca 146 m2 ) se nalézá: zádveří a vstupní vestibul, hala se schodištěm do prvního patra a schodištěm do suterénu, spojovací chodba, 2 pokoje s kuchyňským a jídelním koutem, 1 obývací pokoj s krbem a vstupem na terasu (+40 m2), 2 ložnice, 1 koupelna se sprchovým koutem, 2 toalety.

V prvním patře/podkroví (169 m2 ) je obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem, 3 ložnice, 2 koupelny (vany), 2 toalety, 2 terasy. Ze dvou pokojů vede schodiště do prostoru pod střechou s možností využití na hernu pro děti, čítárnu nebo šatnu/komoru k uložení nejen sezónních věcí.

Světice jsou obec, která se nachází v okrese Praha-východ ve Středočeském kraji, 3 km od Říčan, do Prahy 24 km. Dopravně jsou Světice velmi dobře dostupné, v místě je vlakové nádraží, zastávka autobusu a nedaleko je i možnost nájezdu na dálnici D1. Krásná krajina, klidné bydlení, veškerá občanská vybavenost v dosahu.
PENB ve výrobě, po dodání přeznačíme, nyní uvádíme kategorii G. Momentálně je dům pronajat velmi slušnému a bezkonfliktnímu nájemci s dohodou o ukončení nájmu.

Nemovitost je možno užívat i pro bydlení více generací, nebo je možno nemovitost pojmout jako podnikatelský záměr k realizaci pronájmu nebo prodeji jednotlivých bytů. Doporučujeme návštěvu vily pro vytvoření vlastního názoru na budoucí využití.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Světicích.