Prodej rodinného domu, Spytihněv, 72 m2 (ID: 1459930)

Spytihněv

1 450 000 Kč
/za nemovitost
Cena je uvedena včetně služeb realitní kanceláře.
Hypotéka od 6 910 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaSpytihněv
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná72 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti222 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Spytihněvi

Popis

Prodej rodinného domu 2+kk v obci Spytihněv

Nabízíme k prodeji menší rodinný dům v klidné části obce Spytihněv, nedaleko Uherského Hradiště. Tento dům o dispozici 2+kk je určen k rekonstrukci a nachází se na pozemku o celkové výměře 222 m². Obytná plocha domu činí 68 m². Dům disponuje prostornou koupelnou se sprchovým koutem, s místem pro pračku a sušičku. Vstupní chodba spojuje jednotlivé místnosti samostatnými vstupy. Rohová kuchyňská linka má k dispozici samostatně stojící elektrický sporák, místo pro lednici. Tato místnost je spojena s obývacím prostorem. Okna jsou plastová, vytápění zajišťují krbová kamna. Dům je připojen na kanalizaci, elektřinu a obecní vodovod.

K domu patří menší zahrada s komorou a kůlnou za domem, ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení nebo rekreační zázemí.

Obec Spytihněv má kompletní občanskou vybavenost – najdete zde základní školu do pátého ročníku, mateřskou školu i školní družinu. Obcí prochází železniční trať Přerov–Břeclav a silnice I/55. V blízkosti se nachází Baťův kanál s plavební komorou a přístavištěm, což nabízí skvělé možnosti pro rekreaci. V roce 2026 - 2029 bude budována další část dálnice D55 (Napajedla – Babice), která povede kolem obce. Také zde vede oblíbená cyklotrasa Moravská stezka.

Dům se nachází v klidné části obce, pod kostelem směrem k vodní ploše Pod zahrádkami, ideální pro rodinné bydlení nebo jako víkendový dům.

Cena uvedena včetně služeb realitní kanceláře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Spytihněvi.