Prodej rodinného domu, Petřvald, 117 m2

Petřvald

8 490 000 Kč
/za nemovitost
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Hypotéka od 40 461 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPetřvald
ID1456/4500
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná187 m2
VybavenoČástečně
Typ objektuPřízemní
Druh objektuSamostatný
Plocha budovy145 m2
Podlahová plocha117 m2
Plocha nemovitosti1022 m2
Plocha zahrady877 m2
Třída energetické náročnostiA - Mimořádně úsporná
Elektřina120V, 230V, 400V
OdpadSeptik
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Origo partneři v Petřvaldu

Popis

Ve velmi žádané a klidné lokalitě města Petřvald Vám naše společnost nabízí samostatně stojící novostavbu jednopodlažního rodinného domu o dispozici 4+kk+další prostory (kolaudace 2021) situovaného nad okolní krajinou, na okraji obce, v zástavbě vesnického charakteru, na celodenně prosluněném pozemku.

Dispozice budovy: 1. Nadpodlaží: Vstupní zádveří, propojovací chodba, kuchyně společně s hlavní obývací místností, 3 další pokoje, koupelna, WC - Geberit, technická místnost, spižírna.
2. Nadpodlaží: Je aktuálně nevyužívané a nabízí možnost rozšíření obytného prostoru o dalších cca 70 m2.

Stavba: Stavbu o zastavěné ploše 145 m2 utváří obvodové nosné konstrukce Porfix na betonové základové desce. Střecha sedlová (dřevěné krovy), plechová střešní krytina Satjam. Okna plastová - tříkomorová. Sádrové vnitřní omítky, venkovní omítky štukové. Energeticky úsporná budova (PENB - A) kvalitně zateplena ze všech stran při použití polystyrenu 14 cm.

Vnitřní prostory: V kuchyni otevřené do hlavní obytné místnosti je moderní rohová kuchyňská linka na míru v provedení světlá šedá se spotřebiči (myčka, lednice, el. horkovzdušná trouba s el. sklokeramickou varnou deskou, digestoř) a také kuchyňský ostrůvek s úložným prostorem. Z kuchyně výstup na terasu přes francouzské okno. Další část domu je propojena chodbou se zádveřím (hlavní vstup do domu) a dále se samostatnými vstupy do dalších tří pokojů, koupelny, WC, šatny a tech. místnosti. Dveře s obložkami PORTA Doors. Díky použitým oknům místnosti v domě nabízí dostatek přirozeného světla, po setmění vnitřní prostor osvětlují LED světla zabudovaná do sádrokartonového podhledu. Z venkovní stranu domu jsou okna opatřena elektronicky ovládanými venkovními žaluziemi. Betonové podlahy v domě kryje v propojovací chodbě a v hlavních místnostech kvalitní Vinyl. V sanitě, zádveří a tech. místnosti ker. dlažba. Významnou úsporu při vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo s rozvody vody do podlahového vytápění, stejně tak ohřev vody je řešen tepelným čerpadlem. Venkovní prostor osvětlují LED světlomety s pohybovými čidly. Odpady svedeny do septiku (objem 15 m3). Nemovitost je napojena na elektřinu (220 a 380 V), vodovodní řád a internet.

Pozemek: Celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy je 1022 m2, z toho venkovní prostor o ploše 877 m2 tvoří vjezd s el. pojízdnou branou, parkovací plocha, betonové nádvoří a zatravněná plocha (zahrada) osázená tújemi a dalšími okrasnými dřevinami, soukromí na pozemku zajišťuje živý plot z habru. Dřevěná hospodářská budova (16 m2), nadzemní bazén, retenční nádrž (5 m3), relaxační zahradní posezení s krbem. Pozemek je plně obehnán drátěným plotem.

Prezentované nemovitosti nabízí novým majitelům možnost moderního a nadstandardního bydlení při sloučení výhod bydlení v přírodě s výhodou krátkých dojezdových vzdáleností do blízkých aglomerací.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Petřvaldu (okr. Karviná).