Prodej rodinného domu, Stochov, U Karlovarky, 160 m2

U Karlovarky, Stochov

11 400 000 Kč
/za nemovitost
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéka od 54 329 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaU Karlovarky, Stochov
ID24054
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti592 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Stochově

Popis

Tento úchvatný rodinný dům se nachází v lokalitě U Karlovarky ve Stochově. Jedná se o moderní novostavbu s cihlovou budovou, která nabízí luxusní bydlení v klidné a prostorné lokalitě. Dům je vhodný pro náročné klienty, kteří ocení kvalitní materiály a moderní design. Disponuje prostorným obývacím prostorem, designerovskou kuchyní, elegantními ložnicemi a luxusními koupelnami. Součástí je také velká zahrada, kde si můžete užívat relaxaci a soukromí. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají dokonalé spojení elegance, moderního designu a komfortu. Buďte jedním z mála, kteří mohou nazvat tento skvost svým domovem.

Jedná se prodej novostavby 1/2 dvojdomu s dispozicí 6+kk. Tato nemovitost nabízí celkovou plochu 160 m2 a je situována na pozemku o velikosti 600 m2. Zastavěná plocha je 100 m2. Orientace domu je Sever-Jih. V přízemí se nachází garáž, která je rozdělena na další obytnou místnost, která je ideální jako pracovna, dále koupelna se sprchovým koutem a vanou, technická místnost, komora a obývací pokoj s kuchyní. V patře se pak nachází 4 prostorné pokoje a 2 koupelny se sprchovým koutem. Pozemek je oplocen a vybaven automatickou bránou. Parkování pro 3 auta na pozemku. Na pozemku se nachází dřevěný domek s integrovanou finskou i infra saunou, zahradní domek 3x4 m, nadzemní bazén 3,5x5 m se solárním ohřevem, zastřešená terasa 3x4 m. Výhled z terasy je do zeleně. K vybavení domu patří 3 koupelny, centrální vysavač, příprava na klimatizaci, krbová kamna, alarm, internet optickým kabelem, kuchyňská linka. Výhodou je zateplená půda dostupná pohodlnými schody, kde je příprava na vytápění a lze z ní udělat další obytnou místnost. Vytápění řešeno tepelným čerpadlem vzchuch-voda s podlahovým topením v celém domě. Dům je připojen na veřejnou kanalizaci.

Dům stojí v klidné ulici, kde jsou převážně mladé rodiny. Zastávka autobusu (Praha, Kladno, Rakovník) cca 2 min. Vlaková zastávka 2 min. Veškerá občasnká vybavenost je ve Stochově, který je 3 největším městem v Kladenském okrese.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Stochově.