Prodej bytu 4+kk, Sevid, Chorvatsko, 166 m2

Sevid, Chorvatsko

10 816 650 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaSevid, Chorvatsko
IDF14502
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná129 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha166 m2
Balkon
Lodžie
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji moderní apartmán v nově postaveném bytovém domě v malebném městečku Sevid, které se nachází nedaleko Rogoznice. Tento bytový dům je situován na atraktivním místě, jen 100 metrů od krásné pláže. Dům má tři patra, přičemž každý apartmán nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení nebo rekreaci.

Apartmán S2 v prvním patře o velikosti 129,75 m² zahrnuje obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, tři ložnice, toalet a koupelnu a tři kryté terasy.
K apartmánu náleží také dvě parkovací místa.

Celý komplex se rozkládá na pozemku o rozloze 670 m² a nabízí množství luxusních vybavení včetně velkého bazénu o rozloze 100 m², wellness o ploše 50 m², dvou grilovacích míst, koupelny a toalety, které budou k dispozici pro budoucí majitele.

Tento apartmán je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní bydlení u moře v klidné oblasti. Pouhých 100 metrů od pláže, krásné výhledy na moře a moderní vybavení zajišťují maximální pohodlí a relaxaci. Velký bazén a wellness centrum přímo v areálu poskytují příležitost k odpočinku a užívání si středomořského životního stylu. Díky blízkosti moře je tato nemovitost vhodná pro rekreační využití, ale i pro dlouhodobé bydlení.

Sevid je mladé letovisko na začátku Trogirské riviéry, které se vyznačuje novou zástavbou a čistým mořem. Většina nemovitostí v této oblasti je nově postavená a nachází se na malém poloostrově s několika krásnými oblázkovými plážemi, které jsou ideální pro rodinné koupání a relaxaci. Sevid nabízí klidné prostředí pro rodinnou dovolenou s dostatkem soukromí, zatímco blízkost Trogiru a Rogoznice poskytuje dostatečnou infrastrukturu a vybavenost.

Chorvatsko patří mezi nejpopulárnější destinace pro nákup nemovitostí u moře díky své krásné přírodě, čistému moři a výborné infrastruktuře. Oblast kolem Sevidu nabízí klidné prostředí, vhodné pro relaxaci, a zároveň blízkost větších měst s bohatou historií a kulturou.

S naší společností Mojenemovitostumore získáte profesionální poradenství a kompletní servis při nákupu nemovitosti. Pomůžeme vám najít ideální apartmán nebo dům u moře dle vašich představ a zajistíme, aby celý proces nákupu proběhl hladce.

Kontaktujte nás pro více informací o této nemovitosti a dalších nabídkách nemovitostí u moře v Chorvatsku

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.