Prodej rodinného domu, Bedřichov, 530 m2

Bedřichov

Cena na vyžádání
/za nemovitost
info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaBedřichov
ID00458
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná530 m2
VybavenoAno
Typ objektuPatrový
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha budovy218 m2
Plocha nemovitosti2563 m2
Plocha zahrady2151 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaVodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Origo partneři v Bedřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Prodej rodinného penzionu situovaného na exkluzivním místě v rekreační oblasti Jizerských hor. Tato nemovitost je umístěna v mírně svažitém terénu se západní orientací, v těsné blízkosti stadionu, odkud startuje slavná Jizerská padesátka. Budova je rozdělena na dvě části: soukromou část pro bydlení majitele s dispozicí 5+KK a část určenou pro penzion, která nabízí 5 pokojů s celkovou kapacitou 12 lůžek.

Suterén poskytuje dostatek prostoru se čtyřmi garážemi, společenskou místností, saunou, technickým zázemím a sklepními prostory. Díky kvalitnímu zateplení a možnostem kombinovaného vytápění je objekt energeticky velmi úsporný. Ke každé části patří oplocená okrasná zahrada, která zajišťuje soukromí a klidnou atmosféru. Umístění je geniální jako výchozí místo pro turistiku a sportovní aktivity. K dispozici je také vlastní příjezdová cesta a parkoviště pro hosty.

Nosná konstrukce budovy umožňuje flexibilní dispoziční úpravy podle budoucích potřeb. Pro více informací o této jedinečné nemovitosti kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bedřichově (okr. Jablonec nad Nisou).