Prodej bytu 1+kk, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav IV, Luční, 27 m2

Luční, Mladá Boleslav IV

2 300 000 Kč
/za nemovitost
2 300 000 Kč vč. provize a právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 10 961 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaLuční, Mladá Boleslav IV
ID00308
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná27 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
VodaVodovod
Výtah

Origo partneři v Mladé Boleslavi

Popis

Hledáte svůj nový domov v srdci Mladé Boleslavi? Exkluzivně nabízíme k prodeji bytový prostor/garsonku (1kk) o rozměru 27,4m2, v suterené cihlového domu, který se nachází v klidné lokalitě Mladé Boleslavi v ulici Luční, kousek areálu automobilky ŠKODA. V roce 2016 prošel dům celkovou rekonstrukcí.

Co vám tento byt nabízí?

Útulná atmosféra: Byt je součástí menšího bytového domu se šesti jednotkami, což zajišťuje klidné prostředí a příjemné sousedské vztahy.
Promyšlené uspořádání: Útulná garsoniéra nabízí optimální využití prostoru, ideální pro jednotlivce nebo mladý pár, kteří hledají funkční bydlení bez zbytečného kompromisu.
Moderní vybavení: Kuchyňský kout s ledničkou, koupelna se sprchovým koutem a pračkou.
Nízké provozní náklady: Díky zateplení a své poloze je byt v rámci domu úsporný. Topení a teplá voda jsou na plynový kotel, který se nachází v domě.
Dostatek přirozeného světla: Okna orientovaná na jihozápad poskytují bytu příjemnou atmosféru a dostatek slunečního svitu po celý den.

Lokalita, která má co nabídnout:

Vše na dosah: V bezprostředním okolí najdete kompletní občanskou vybavenost – obchody, restaurace, kavárny a parky, kde si můžete odpočinout po náročném dni.
Skvělá dopravní dostupnost: Blízkost centra města Vám usnadní každodenní cestování za prací či zábavou.

Byt zaujme zejména lákavou cenou: 2.300.000 Kč vč. provize a právního servisu. Jedná se o výbornou investiční příležitost.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost a domluvte si prohlídku ještě dnes! Tento byt je ihned připraven k předání. Je bez nájemce, nezařízený a uklizený, ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s veškerým komfortem a skvělou dostupností. Přijďte se přesvědčit sami, že právě tady může začít váš nový příběh!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!