Prodej rodinného domu, Brno, Řehořova, 88 m2

Řehořova, Brno

9 700 000 Kč
/za nemovitost
cena je vč. garáže a provize s veškerými poplatky
Hypotéka od 46 227 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŘehořova, Brno
StavbaCihlová
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná88 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti96 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej cihlového rodinného domu s garáží v atraktivní lokalitě Brno – Černovice, na ulici Řehořova. Tento čtyřpodlažní řadový dům s dispozicí 4+1 je skvělou volbou pro rodiny, které hledají nemovitost s velkým potenciálem. Díky možnosti úprav a rekonstrukce si můžete dům přizpůsobit dle vlastních představ.

Celková výměra pozemku je 96 m², užitná plocha domu je 88 m² a součástí prodeje je i zděná řadová garáž 21 m², která se nachází přibližně 300 metrů od domu.

Nemovitost je v původním stavu (pouze okna byla vyměněna za plastová) a je určena k rekonstrukci, což poskytuje širokou škálu možností pro budoucí využití.

Dispozice domu:
- v suterénu naleznete: sklep 12,5 m², prádelnu 11 m² a a prostornou chodbu, ze které je vstup na zahrádku
- první nadzemní podlaží zahrnuje vstupní zádveří, předsíň, prostorný obývací pokoj 21 m², kuchyň 9 m², špíž a toaletu,
- druhé nadzemní podlaží zahrnuje dva samostatné pokoje o velikosti 20,5 m² a 18 m² a koupelnu,
- v podkroví je vybudován atelier o velikosti 18 m², komora a půda, kde je možnost dalšího rozšíření obytného prostoru.

Zahrádka o rozloze 37 m² je orientována do vnitrobloku, což zajišťuje klid a soukromí, ideální pro odpočinek nebo posezení s přáteli.

Tato nemovitost se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě, která je blízko centra města, a díky tomu nabízí skvělou dostupnost všech služeb. V blízkosti domu je zastávka autobusu, hned naproti domu najdete Park Řehořova a základní školu. V blízkosti je dále střední škola, městský úřad, knihovna, lékárna, obchody a další.

Energetická třída budovy je G (zatím nebyla zjištěna, probíhá vypracování energetického štítku).

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro další informace nebo sjednání prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.