Prodej rodinného domu, Český Brod, Marie Majerové, 147 m2

Marie Majerové, Český Brod

7 490 000 Kč

včetně provize RK
Hypotéka od 35 695 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaMarie Majerové, Český Brod
ID02942
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná147 m2
VybavenoČástečně
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha budovy89 m2
Plocha nemovitosti476 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Českém Brodu

Popis

Nabízíme k prodeji příjemný rodinný dům o velikosti 147m² (včetně technického zázemí) na pozemku o výměře 476m². Dům je v dobrém stavu, je tedy možné ho ihned obývat.

V přízemí je ze vstupní haly vstup do ložnice 15,3m² a do kuchyně 9m². Z kuchyně je dále průchod do obývacího pokoje 18m², do koupelny 2,9m² a komor 3,5m² a 2,5m². V 1. patře je druhá kuchyně 6,5m², obývací pokoj 16m², ložnice 11m² a půda 13,5m². Je zde příprava na druhou koupelnu. Nemovitost se tedy dá využívat jako dvě samostatné bytové jednotky.

Dům se prodává částečně vybavený. Disponuje dvěma sklepy a nabízí prostornou zahradu situovanou od hlavní silnice. Na zahradě je zahradní domek a skleník. Nemovitost také nabízí kompletní zasíťování (plyn, voda, elektřina) dále je na pozemku vlastní studna. Odpady jsou aktuálně řešeny jímkou s přepadem do obecní kanalizace.

Dům se nachází 3 minuty pěšky od vlakového nádraží, dále v blízkosti najdete zastávku autobusu, supermarkety, restaurace a kavárnu. V Českém Brodě, který je velmi žádanou lokalitou, najdeme veškerou občanskou vybavenost.

Výměry v inzerátu jsou orientační.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českém Brodu.