Prodej rodinného domu, Napajedla, Komenského, 142 m2

Komenského, Napajedla

Cena na vyžádání

info v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaKomenského, Napajedla
ID00120
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná142 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti412 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Napajedlech

Popis

S výhradním zastoupením majitele nabízíme ke koupi městský řadový dům v obci Napajedla, který prošel v roce 1996 rozsáhlejší rekonstrukcí, jejíž součástí byla také nástavba nadzemního podlaží a změna fasády směrem do zahrady. Z uličního pohledu je stále zachována krásná původní podoba domu.

Pozemek za domem je přístupný průjezdem, kde je možné parkovat také auto. Další parkování je možné přímo před domem.

Dvoupatrový objekt má dispozici 5+1 s rovinatou soukromou zahradou. V zahradě je také vybudovaný sklep na zeleninu, případně na uskladnění zahradní techniky atd.

Přízemí domu má zádveří s technickou místností, pokoj pro hosty / pracovnu s orientací do ulice, kuchyni a velký obývací pokoj s výhledem do zahrady, krbem a točitým schodištěm do prvního obytného patra. Zde jsou tři samostatné pokoje se střešními okny, místo na zřízení zimní zahrady a výstup na terasu s krásným výhledem na Masarykovo náměstí v centru Napajedel a na zahradu.

Obě patra mají vlastní toaletu a koupelnu.

Na střeše domu jsou umístěny fotovoltaické panely s platnou dlouhodobou výkupní smlouvou s možností úplatného převodu na nové majitele.

Dům se nachází v klidné ulici v centru obce, doslova kousek od základní a mateřské školy, obchodů a kulturních institucí ve městě. Na zastávku autobusu se dostanete po pár minutách pěší chůze.

Dům je vhodný pro každého, kdo chce získat krásné pohodlné bydlení v samém srdci Napajedel s možností částečného přizpůsobení si domu svému vlastnímu vkusu dodatečnou rekonstrukcí.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, rádi vám nemovitost ukážeme.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Napajedlech.