Prodej rodinného domu, Pozlovice, Podhradská, 160 m2

Podhradská, Pozlovice

Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPodhradská, Pozlovice
StavbaDřevěná
Stav objektuVe výstavbě
Plocha užitná160 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1000 m2

Origo partneři v Pozlovicích

Popis

Nabízíme k prodeji dvougenerační rozestavěný rodinný dům o dispozici dvou bytových jednotek a to 2+kk a 3+kk v Pozlovicích.
Rodinný dům je umístěný v okrajové části obce ve velmi klidné lokalitě s výhledem do okolí.
V přízemí domu, které je samostatně přístupné je obývací pokoj s kuchyní, ložnice, samostatný pokoj, technická místnost, koupelna se sprchou a WC.
V druhém podlaží, které je přístupné z vrchní části domu je samostatný vstup a je zde plánován obývací pokoj s kuchyní, ložnice a koupelna s WC - celé patro je nyní nedokončené.
Napojení na IS: obecní vodovod a vlastní studna k zalévání, elektřina 230/400 V, kanalizace obecní.
Topení je možné plynem - podlahové vytápění v přízemí domu. Okna jsou plastová, střecha sedlová – pálená taška. K domu patři ještě zděný sklep a zahrada.

Dům byl rozestavěn v roce 2022 a nyní je ve výstavbě a prodává se z důvodu exekučního příkazu a finančních závazků stávajícího majitele. Dům není možné nyní financovat přes hypoteční úvěr. Dům je vhodný pro dvougenerační bydlení, pronájem i investici. více informací na dotaz.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Pozlovicích.