Pronájem bytu 2+kk, Opava - Kateřinky, Rolnická, 38 m2

Rolnická, Opava, Kateřinky

16 000 Kč
/za měsíc
provizi hradí nájemce
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení1500
AdresaRolnická, Opava, Kateřinky
ID64229
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná38 m2
Patro2.
Druh objektuSamostatný
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Opavě

Popis

Hledáte domov, kde se budete cítit výjimečně, a zároveň si rádi dopřejete pohodlí města i blízkost přírody? Pak máme přesně to, co hledáte!

Luxusní mezonetový byt 2+kk v nové Rezidenci Mešík v Opavě. A nejen že byt září novotou, ale můžete se těšit i na vlastní balkón, kde můžete pít kafe a kochat se výhledem.

Byt je umístěn v perfektní lokalitě. V okolí najdete vše, co potřebujete – obchody, restaurace, školky, ale i sportoviště pro ty, co rádi dávají přednost aktivnímu odpočinku. Pokud raději utíkáte do přírody, nebo naopak do centra, budete to mít všude kousek. Ideální pro všechny, co chtějí městský život i kousek zeleně.

Nájemné je nastaveno na 16 000 Kč, služby Vás vyjdou na příjemných 2 000 Kč. Elektřinu si nájemník převádí na sebe. Kauce je ve výši dvou nájmů, tedy 32 000 Kč a provize realitce je 19 360 Kč.

Tento byt je doslova snem každého, kdo chce bydlet stylově, moderně a pohodlně! Neváhejte, zavolejte a přijďte se na něj podívat. Možná je to právě váš nový domov!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Opavě.