Prodej rodinného domu, Markvartovice, Šilheřovická, 180 m2 (ID: 1468001)

Šilheřovická, Markvartovice

11 300 000 Kč
/za nemovitost
Cena uvedena včetně provize RK a veškerých právních služeb.
Hypotéka od 53 852 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaŠilheřovická, Markvartovice
ID856939
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná180 m2
VybavenoAno
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti668 m2

Origo partneři v Markvartovicích

Popis

Exkluzivně nabízíme tuto novinku po kompletní dokončené rekonstrukci.
Rodinný dům, který prošel v interiéru i exteriéru nákladnou rekonstrukcí. Dům zůstává kompletně vybaven. Stačí si vzít kufry a bydlet. V přízemí naleznete srdce domu - prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem, kde Vás zahřeje podlahové topení. Odtud se dostanete na terasu se zahradou. Naleznete zde moderní koupelnu s vanou a sprchovým koutem, toaletu a technickou místnost. V druhém poschodí jsou 4 neprůchozí pokoje a koupelna také se sprchovým koutem.
Nemovitost Vás zaujme prostorností, nízkými náklady na bydlení a určitě přistavěnou garáží, kde ve vrchním patře si můžete zřídit kancelář, nebo místnost k odpočinku.
Okolí domu je velice žádané a v dosahu naleznete veškerou občanskou vybavenost. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře. Zde doporučuji prohlídku!

S financováním Vám pomůže náš hypotéční specialista, který může být přítomen přímo na prohlídce.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Markvartovicích.