Prodej bytu 2+1, Nymburk, Park v Kolonii, 76 m2

Park v Kolonii, Nymburk

4 300 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 20 493 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaPark v Kolonii, Nymburk
ID0059-NP07242
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná62 m2
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha76 m2
Třída energetické náročnostiC - Úsporná

Origo partneři v Nymburku

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme prostorný byt 2+1 o celkové výměře 76,06 m2, který se nachází na adrese Park v Kolonii 1011, Nymburk.
Bytová jednotka v OV je po celkové rekonstrukci. Nachází se v III. NP bytového domu, který prošel z 90% revitalizací. Letos byl dům zateplen, v předchozích letech došlo k výměně oken, zateplení podlah půdních prostor, došlo k rekonstrukci střechy, včetně zateplení a vyměněny střešní krytiny, také byla okolo domu provedena hydroizolace.
Dispozice bytu: ze vstupní chodby vejdete rovně do koupelny s WC, napravo do kuchyně, která je osazena vestavěnými spotřebiči (lednice, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, el. trouba, plynová varná deska), dále do obývacího pokoje, kde je vestavěné dvoulůžko a poslední posuvné dveře do pouzdra vedou do ložnice.
Vytápění a ohřev vody je plynovým kotlem. Okna pokojů mají předokenní žaluzie a sítě, jsou orientována na SZ.
K bytu náleží půdní prostor, který je součástí podílu na nebytových prostorech a dva sklepní prostory o výměře 11,39 m2 a 2,21 m2. Bytová jednotka se prodává včetně vybavené kuchyně a vestavěného dvoulůžka. Celkové náklady včetně fondu oprav a všech energií činí 8.100, Kč.
Město Nymburk má veškerou občanskou vybavenost s možností využití volného času (supermarkety, restaurace, polikliniky, nemocnici, školy, školky, dětská hřiště, MHD, vlakové nádraží). Nymburk je město ve Středočeském kraji, vzdálené 45 km od Prahy, 30 km od Mladé Boleslavi a 25 km od Kolína.
Nemovitost lze financovat pomocí hypotéky, kterou Vám rádi pomůžeme vyřídit.
Neváhejte mi zavolat, ráda Vás nemovitostí provedu.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Nymburku.