Prodej chalupy, Chrast, Osady Ležáků, 75 m2

Osady Ležáků, Chrast

2 390 000 Kč
/za nemovitost
vč. provize a právních služeb
Hypotéka od 11 390 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaOsady Ležáků, Chrast
ID0020-NP09495
StavbaSmíšená
Stav objektuDobrý
Plocha užitná60 m2
Typ objektuPřízemní
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha75 m2
Plocha nemovitosti1506 m2

Origo partneři v Chrasti

Popis

✅ Kachlová kamna, hluboký kamenný sklep a velká zahrada jsou velké benefity tohoto domu.
Můžete ho využívat jako rekreační chalupu nebo si ho přebudovat na komfortní rodinné bydlení.
Další výhodou je stodola s vjezdem z ulice, která může sloužit pro podnikatelské účely nebo jako garáž.
Celková plocha pozemků je 1506 m², což vám zaručuje dostatek prostoru pro rozšíření domu nebo aktivní využití zahrady. Samotná zahrada s plochou 1130 m² je ideální pro relaxaci i pro zahradničení nebo hraní a sportování s dětmi.

✅ Rodinný dům s dispozicí 3+kk je částečně podsklepený a má sedlovou střechu. Dům je obyvatelný, ale vzhledem k jeho opotřebení je vhodná rekonstrukce. Zastavěná plocha staveb je 110 m² a užitná plocha obytných prostor je 60 m². Orientace obytné části je jihovýchodním směrem.

✅ Vstup do domu je přes předsíň, dveřmi vpravo vejdeme do velké světnice s kuchyňským koutem, kachlovými kamny, jídelním stolem a gaučem. Z předsíně dveřmi vlevo vstupujeme do druhé místnosti – ložnice nebo dětského pokoje. Dále je v předsíni umístěn sprchový kout a elektrický bojler. Poslední dveře vedou po kamenných schodech do hlubokého sklepa zaklenutého kamennou klenbou. Zde si můžete vybudovat jedinečný sklep pro posezení s přáteli nebo uskladňovat potraviny na zimu. Do třetího malého pokoje je samostatný vchod.

✅ Dům je napojen na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Voda z vlastní studny je využívána jako užitková. Vytápění je řešeno kamny na tuhá paliva v kuchyni a elektrickými akumulačními kamny.
Dům leží pouze 400 metrů od náměstí v centru Chrasti, kde jsou obchody, základní škola, pošta, restaurace, zámek a městský úřad.

✅ Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné a bezpečné prostředí pro rodinu v malém městě. Také může sloužit jako stylová chalupa pro někoho, kdo si rád odpočine od shonu velkého města.

✅ Domluvte si u mne prohlídku a rád Vám dům ukážu.
Výhodné hypotéční financování Vám pomůžeme v případě zájmu zajistit.
Váš realitní makléř s certifikací ISO
Martin Kovář

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Chrasti (okr. Chrudim).