Prodej bytu 5+kk, Praha - Radlice, Radlická, 446 m2

Radlická, Praha 5 - Radlice

Cena na vyžádání

info v RK
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaRadlická, Praha 5 - Radlice
IDN7170
StavbaSmíšená
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná317 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha446 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Origo partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji exkluzivní penthouse o dispozici 5+kk s dechberoucím výhledem na Vyšehrad v žádané lokalitě pražských Radlic. Tento klimatizovaný designový byt o celkové ploše 446,5 m2 a užitné ploše 317,25 m2 nabízí vše, co si můžete přát pro komfortní a stylový život v srdci Prahy 5. Čtyři prostorné a slunné terasy, každá o rozloze 20 m2, orientované na jih, dávají tomuto mezonetu pocit rodinného domu. Byt byl zkolaudován v roce 2019 a je kompletně zařízený v nejvyšším standardu, bez nutnosti rekonstrukce.

Penthouse se pyšní velkorysými obývacími prostory s designovým kuchyňským koutem, třemi exkluzivními ložnicemi, třemi prostornými šatnami, soukromou kanceláří pro práci z domova a elegantní prádelnou. Tři stylové koupelny a samostatné WC jsou vybaveny prvotřídními materiály a moderním designem. Čtyři prostorné terasy poskytují dechberoucí výhledy a vytvářejí atmosféru klidu a soukromí, která je uprostřed města naprosto unikátní.

Tento penthouse je synonymem pro absolutní luxus. Najdete zde automatický zavlažovací systém a inteligentní osvětlení teras, klimatizaci zajišťující maximální pohodlí v každém ročním období a sofistikovaný bezpečnostní systém s alarmem nejen uvnitř bytu, ale i na terasách. Interiér je vybaven dřevěnými podlahami nejvyšší kvality a stylovými interiérovými dveřmi. Dokonalá kuchyň se spotřebiči značky Miele, orientovaná na sever, je připravena splnit i ty nejvyšší kulinářské nároky.

Součástí nabídky jsou čtyři parkovací stání a dva prostorné sklepy, které poskytují nadstandardní úložné kapacity. Díky jedinečnému uspořádání je tento penthouse jedinou jednotkou na patře, což zajišťuje absolutní soukromí a exkluzivitu. Nemovitost se prodává kompletně vybavená, připravená k okamžitému nastěhování bez nutnosti jakýchkoliv úprav.

Tato prestižní lokalita v blízkosti Prokopského údolí a Dívčích hradů nabízí nejen výbornou dostupnost (tramvajová zastávka přímo před domem a metro B - Radlická v dosahu), ale i množství sportovního vyžití, včetně plaveckého bazénu a tenisových kurtů v bezprostřední blízkosti.

Pokud hledáte unikátní spojení luxusu, soukromí a moderního životního stylu, neváhejte nás kontaktovat pro více informací či sjednání osobní prohlídky. Tento penthouse představuje jedinečnou příležitost pro skutečně exkluzivní bydlení v srdci Prahy. Těšíme se na vaši návštěvu!

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 5.