Prodej rodinného domu, Ostrava - Hrušov, Vývozní, 120 m2

Vývozní, Ostrava, Hrušov

4 980 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 23 733 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaVývozní, Ostrava, Hrušov
ID884802
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná120 m2
VybavenoNe
Druh objektuSamostatný
Lokalita objektuOkraj obce
VlastnictvíOsobní
Plocha nemovitosti1022 m2

Origo partneři v Ostravě

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+KK v Ostravě Hrušov na ulici Vývozní. Dům je prostorný a velmi dobře dipozičně řešený viz. půdorys. Aktuálně není nutná žádná větší oprava. Zahrada se zastřešeným posezením, bazénem přímo vybízí ke grilování, odpočinku a k relaxaci. Zpevněná vydlážděná plocha před domem může sloužit například pro parkování až 5-ti aut. Součástí prodeje je pevná plechová hala svařená z I-profilů se zpevněnou podlahou. Nový majitel jí může odstranit, nebo využít k podnikání, skladování, parkování, jako hernu a ke spoustě dalších činností.
V těsné blízkosti domu se buduje nový CT Park, který nabídne další nové pracovní příležitosti. ZOO, centrum Ostravy jsou jen pár zastávek MHD. Napojení na dálnici je jen pár km. Dům je vhodný pro rodinu s dětmi, které chtějí mít svůj vysněný dům, avšak mají omezené finanční možnosti.

S vhodnou variantou financování Vám rádi pomohou naší finanční specialisté. Pro více informací kontaktujte makléře.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.