Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Pohlova, 250 m2 (ID: 1470903)

Pohlova, Hradec Králové - Plácky

15 500 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 73 868 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaPohlova, Hradec Králové - Plácky
IDN538
StavbaSmíšená
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná200 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Podlahová plocha250 m2
Plocha nemovitosti602 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Vítám Vás u prohlídky luxusního rodinného domu 6+KK, po nadčasové a vkusné rekonstrukci.

Tento dům se nachází v ulici Pohlova, v části Plácky, Hradec Králové.
V roce 2005 prošel nadstandardní rekonstrukcí, kdy byly použity velmi kvalitní materiály. To zajisté potvrzuje i dnešní stav nemovitosti.

Dům nabízí 5 samostatných a světlých pokojů, dvě koupelny a v přízemí velkou šatnu. Dominantou je velký obývací pokoj propojen s kuchyní a jídelní částí, s nádherným výhledem na bazén a vzrostlou zahradu.

Před několika lety došlo k výměně kuchyňské linky v provedení bílý lesk, pracovní deskou Technistone z umělého kamene, a vestavěnými spotřebiči z řady značky Siemens.
Hlavní přívod vody do domu má vysoký stupeň filtrace vody.

Topení v domě zajišťuje plynový kotel s podlahovým vytápěním, a ohřev vody solární panely na střeše. Stáží panelů a plynového kotle značky Vaillant cca 7 let.

Na prostorné zahradě najdete vše, co potřebujete. Velký bazén s protiproudem, ohřevem vody, a slanou úpravou, posezení na terase, nebo na zadní kryté pergole, kde je dostatek místa pro jídelní stůl a grilování.
Veškeré technické zázemí k bazénu se nachází v podsklepené části za bazénem, kde najdete také nádherný sklípek s kamny, posezením a kuchyňkou.

Rekonstrukce a stavba zahrady byla uživatelsky a funkčně do detailu promyšlena.
Sekání zajišťuje automatická sekačka Husquarna, a tak není nutné se prakticky o nic starat.

K dispozici je garáž s masivními elektrickými vraty, a technická část pro uložení dalších, například sezonních věcí, a kotel.

Rodinný dům se nachází ve slepé ulici /část průjezdná/, což zajišťuje velmi nízkou dopravu a prakticky klid po celé dny.
Lokalita je vynikající zejména občanskou vybaveností v okolí, napojením na dálnici i dostupností města pěšky nebo kolem do několika minut podél řeky Labe.
Sportovní aktivity, MHD, školka, škola, vše je na dosah.

Neváhejte a zarezervujte svůj čas na emailu: helena@trigramreality.cz, nebo telefonicky na: 774 762 366.

Těším se na osobní setkání!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové.