Prodej rodinného domu, Hradec Králové, Zahrádkářská, 135 m2 (ID: 1475107)

Zahrádkářská, Hradec Králové - Plotiště nad Labem

12 800 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 61 001 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaZahrádkářská, Hradec Králové - Plotiště nad Labem
ID00083
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná135 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti167 m2
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná

Origo partneři v Hradci Králové

Popis

Představujeme vám výjimečnou příležitost ke koupi kompletně zrekonstruovaného řadového rodinného domu v klidné jednosměrné ulici Zahrádkářská. Tento moderní a prostorný dům o dispozici 5kk nabízí luxusní vybavení a nadstandardní komfort pro náročné majitele, kteří hledají perfektní místo pro bydlení v Hradci Králové.

Dům prošel důkladnou rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a moderní technologie. Tepelné čerpadlo s komfortním podlahovým vytápěním zajišťuje příjemnou teplotu v celém domě po celý rok, zatímco klimatizace v každé místnosti umožňuje maximální pohodlí. Pro skvělou relaxaci jsou připraveny dvě samostatné koupelny – sprchový kout a toaleta v přízemí, prostorná koupelna s vanou a toaletou v patře – obě s luxusním designem a velkoformátovými dlaždicemi.

Nechybí ani pánská pracovna, která nabízí klidné a inspirativní prostředí pro práci nebo osobní záliby. Dalším prvkem nadstandardního vybavení jsou venkovní žaluzie, které poskytují nejen potřebné soukromí, ale také pomáhají regulovat světlo a teplotu v interiéru. Bezpečnost domu zajišťuje propracovaný kamerový systém.

Exteriér domu podtrhují nová luxusní hliníková okna s trojsklem, která vynikají nejen elegantním vzhledem, ale také vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi. Prosklený HS portál vede přímo do zahrady a poskytuje nádherný výhled i přímý přístup na krytou terasu, ideální pro relaxaci a grilování.

Dům se nachází v jedinečné lokalitě na klidné neprůjezdné ulici s možností parkování pouze pro místní obyvatele. V okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost, což zaručuje pohodlný životní styl. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi i pro jednotlivce, kteří hledají stylové a moderní bydlení s důrazem na vysoký standard.

Rekonstrukční práce již začaly a očekávaný termín dokončení je ve druhé polovině roku 2025. Již nyní můžete uzavřít rezervační smlouvu a zajistit si svůj nový domov. Nechte se okouzlit touto jedinečnou nabídkou a kontaktujte nás na telefonu 608 969 808 pro více informací a sjednání prohlídky.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hradci Králové.