Prodej bytu 2+kk, Brno, Bašty, 56 m2

Bašty, Brno

Cena na vyžádání

info v RK, včetně provize + DPH, bez DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

AdresaBašty, Brno
ID00122
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná56 m2
Lokalita objektuCentrum obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení investora nabízíme k prodeji mezonetový byt s dispozicí 2+kk s výměrou necelých 56m2.
Bytová jednotka sestává ze vstupní předsíně, z pokoje s kuchyňským koutem a dalším v patře, a také samostatně oddělené toalety se sprchovým koutem.
Designový byt vybudovaný v podkroví se nachází v 5.nadzemním podlaží REZIDENCE BAŠTY, která se rozprostírá na ulici Bašty, lemované vzrostlou zelení se skvostným vodním prvkem, přímo pod brněnským Petrovem.
Pár minut chůze Vás dělí od samotného centra města Brna, zajímavých památek, kulturních, zábavních a sportovních center, hradu Špilberk apod.

Do bytové jednotky se pohodlně dostanete výtahem značky OTIS.
Součástí bytu je kuchyňská linka a koupelna včetně zařizovacích předmětů od kvalitních značek Grohe nebo Willeroy a Boch.
Vytápění bytu je zajištěno plynovým kotlem a ohřev vody také. Bytový dům prošel rekonstrukcí v roce 2020, a to také bytové jednotky včetně páteřních sítí a přípravě pro klimatizaci.

Rezidence Bašty se nachází v prestižní brněnské čtvrti, v těsné blízkosti mnoha kaváren, restaurací a barů, obchodů, úřadů, klinik apod.
Tedy s veškerou občanskou vybaveností, v přímé blízkosti brněnského hlavního, vlakového a nedalekého autobusového nádraží.

Byt je vhodný nejen k Vašemu bydlení, ale také k pronájmu, jelikož zájem projevují především studenti a mimobrněnští pracující. Možnost též přes Airbnb.

V případě Vašich dalších dotazů a zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Prohlídka je možná kdykoliv po dohodě.

Těší se na Vás tým Ateliéru RAIS.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně.