Prodej rodinného domu, Dřínov, 120 m2

Dřínov

5 980 000 Kč
/za nemovitost
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéka od 28 499 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

Náklady na bydlení7965,- Kč teplo, teplá a studená voda, elektřina atd.
AdresaDřínov
ID00174
StavbaCihlová
Stav objektuDobrý
Plocha užitná120 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti371 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Dřínově

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům a s ním i možnost bydlení v dosahu Prahy, přesto v klidné a malé obci Dřínov – okr. Mělník.

Nemovitost má dispozici 4+1 o obytné ploše cca 120m2 a je podsklepena.
Přízemí má celkovou plochu 84,3m2 a sestává ze zádveří, chodby, kuchyně, spíže, ob. pokoje, samostatného pokoje, koupelny s vanou a WC. Podkroví má celkovou plochu 77,5m2 a sestává z haly, ze které je vstup na balkón, dále samostatného pokoje, samostatného WC a půdních prostor. Tyto půdní prostory by bylo možno přestavět na další pokoje, což by tvořilo celkovou dispozici domu 6+1, případně rekonstrukcí rozdělit na další bytovou jednotku.

V r. 2018 proběhla výměna oken, jinak se dům nachází v původním dobře udržovaném stavu – konstrukce domu zděná, střecha sedlová, krytina z pálených tašek, podlahové krytiny kombinací koberců, linolea a keramické dlažby. Vytápění je řešeno elektrokotlem s přitápěním krbovými kamny, ohřev vody prostřednictvím bojleru. Ze sítí je dům napojen na elektřinu, obecní kanalizaci a studnu. Obecní vodovod je na hranici pozemku a lze se připojit. Součástí pozemku je také garáž a kůlna, pozemek je oplocený.
Nemovitost stojí v souboru několika samostatných domů mimo hlavní silnici vedoucí obcí.

Obec Dřínov je vzdálená pouze 20 minut od Prahy, 10 minut od Kralup nad Vltavou a 15 minut od Mělníku. Linka autobusu jezdí na metro C - Kobylisy. Z občanské vybavenosti je k dispozici obchod (otevřený denně 7.00 – 19.00), obecní úřad, výdejní místo České pošty, místní knihovna a hostinec. MŠ a ZŠ jsou ve vedlejších obcích Chlumín (vzdálený 5km) a Hostín u Vojkovic (vzdálený 3 km).

Tato nemovitost je skvělou investicí do vaší budoucnosti. Nechte se okouzlit tímto domem plným potenciálu a klidného života v malé obci.

Dům je možno financovat hypotečním úvěrem do 90% LTV. Financování jako přední hypoteční specialista s 15 - ti lety praxe rád zdarma zajistím za exkluzivních VIP podmínek.

Pro bližší info nebo sjednání termínu prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Rád Vám tuto zajímavou nemovitost představím.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dřínově (okr. Mělník).