Prodej rodinného domu, Vrchlabí, Luční, 240 m2 (ID: 1473660)

Luční, Vrchlabí

7 999 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 38 121 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaLuční, Vrchlabí
IDN107322
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná240 m2
Typ objektuPatrový
Plocha nemovitosti840 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná

Origo partneři v Vrchlabí

Popis

Vážení zájemci, představujeme Vám exkluzivní nabidku prodeje prostorného třípodlažního rodinného domu 7+2 s užitnou plochou 240 m², který se nachází v klidné lokalitě malebného horského městečka Vrchlabí. Tento prostorný a moderní byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfortní a prostorné bydlení pro větší rodinu či vyhlíží zajímavou investici (dům by mohl být snadno přeměněn na rodinný penzion).

Dům se nachází v tiché, zelení obklopené části Vrchlabí, jen pár desítek metrů od lesa. Přesto se snadno dostanete i do centra města. Dům sousedí pouze s jedním sousedem, což zajišťuje maximální soukromí. Na jedné straně se nachází zahrada se sadem, naproti pak rozlehlá louka – perfektní místo pro klidný a nerušený život.

Na první pohled možná neodhadnete, jak prostorný dům je. Má celkem tři obytná podlaží, přičemž z příjezdové cesty vstoupíte přímo do středního podlaží. Nechybí ani přímý přístup do prostorné garáže. Spodní podlaží je přístupné po schodech, ale také z boku domu nebo přímo ze zahrady. Nad třetím podlažím se nachází rozlehlá půda, která nabízí další úložný prostor.

Dispozice domu:
• Obytná část zahrnuje 8 místností, z toho 6 ložnic, prostorný obývací pokoj s kuchyní a samostatnou kuchyň. V každém podlaží je koupelna s toaletou – 2 koupelny mají sprchový kout, jedna vanu.
• Technická část obsahuje komoru ve středním podlaží, v nejnižším podlaží pak velkou dílnu, 2 sklepní prostory a technickou místnost. Půda je přístupná sklopnými schody z horního patra.

Podrobné rozložení:
• 1. podlaží: Prostorný obývací pokoj s moderní kuchyní (včetně sklokeramické desky a výsuvné digestoře), ložnice, koupelna se sprchovým koutem a WC, spíž a úklidová místnost s přístupem do garáže.
• 2. podlaží: Čtyři pokoje, koupelna s vanou a WC, velká lodžie přes dvě místnosti.
• Suterén: Dvě obytné místnosti, jedna s kuchyňským koutem a přímým vchodem na zahradu. V suterénu je také koupelna se sprchovým koutem a WC, a relaxační místnost s infra saunou.

Dům je vybaven moderními technologiemi pro úsporu energie, což zajistí komfortní a ekonomický provoz. Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, klimatizace v 1. a 2. podlaží umožňuje i chlazení. Obývací pokoj má podlahové topení, ostatní místnosti jsou vytápěny radiátory.

Zahrada je trojúhelníkového tvaru s nadzemním bazénem, hojně osázena zelení a živým plotem pro maximální soukromí. K dispozici je také terasa s elektrickou markýzou, ideální pro relaxaci či grilování s přáteli. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro zahradničení a má dva zastřešené kotce. Kovová brána umožňuje pohodlný vjezd na pozemek. Před domem je parkovací plocha a zatravněná část, kterou lze dle potřeby oplotit.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvení prohlídky. Těšíme se na Vaši odpověď a věříme, že Vás naše nabídka osloví. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107322.

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vrchlabí.