Prodej atypického bytu, Torrevieja, Španělsko, 87 m2 (ID: 1474531)

Torrevieja, Španělsko

7 072 650 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTorrevieja, Španělsko
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná87 m2
VlastnictvíOsobní
Balkon
Terasa

Origo partneři

Popis

Nové apartmány Jen 100 metrů od Playa del Cura, Torrevieja

Objevte tyto zbrusu nové apartmány s ideální polohou pouhých 100 metrů od známé pláže Playa del Cura v Torrevieja. Tyto domy jsou navrženy pro moderní bydlení a pohodlí a nabízejí vysoce kvalitní povrchovou úpravu a řadu vybavení, které zlepší váš životní styl u moře.

Klíčové vlastnosti:
Kompletně zařízená kuchyně:
Kuchyně je vybavena horními a spodními skříňkami, povrchově upraveny odolným laminátem s pryskyřičnou deskou Silestone nebo podobnou deskou. Pro větší pohodlí má také zásuvky s měkkým zavíráním.

Vestavěná skříň:
V jedné z ložnic je plně obložená a dokončená vestavěná skříň se zásuvkami a policemi, která poskytuje dostatek úložného prostoru.

Okna s dvojitým zasklením: Apartmány mají okna s dvojitým zasklením Climalit, která nabízejí vynikající tepelnou a akustickou izolaci pro zajištění klidu a pohodlí uvnitř vašeho domova.

Pokročilý elektrický systém: Každý apartmán je vybaven vysoce kvalitní elektroinstalací a mechanismy Niessen nebo podobnými. TV zásuvky jsou k dispozici v obývacím pokoji-jídelně a ložnicích, s telefonními přípojkami jak v obývacím-jídelně, tak v hlavní ložnici. Budova je vybavena kabelem pro pozemní televizi a satelit a obsahuje také systém videotelefonu pro zvýšení bezpečnosti.

Moderní koupelny:
V koupelnách je kvalitní bílá porcelánová sanita se zapuštěnými pryskyřičnými vaničkami a skleněnými zástěnami. Součástí jsou také pákové baterie a koupelnové umyvadlo se zrcadlem. Pro větší pohodlí jsou koupelny vybaveny podlahovým vytápěním.

Klimatizace:
Apartmány jsou předinstalovány pro klimatizaci a vytápění prostřednictvím potrubních systémů v celém domě, což zajišťuje pohodlné životní prostředí po celý rok.

Střešní bazén:
Obyvatelé si mohou užít společný střešní bazén, ideální pro relaxaci a užívání si krásného prostředí.



Tyto apartmány poskytují vynikající příležitost bydlet v prvotřídní lokalitě jen pár kroků od pláže, s moderním vybavením a promyšleným designem.

Letiště Alicante pouhých 40 minut autem nebo veřejnou dopravou

Cena od 279 000 EUR

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!