Prodej atypického bytu, Nesebar, Bulharsko, 228 m2

Nesebar, Bulharsko

8 619 000 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaNesebar, Bulharsko
IDF14674
StavbaCihlová
Stav objektuVelmi dobrý
Plocha užitná200 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha228 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Představujeme vám luxusní mezonetový apartmán o rozloze 228 m², rozložený do tří podlaží z celkových šesti v prestižním komplexu Esteban v Nesebaru, Bulharsko. Tento výjimečný byt nabízí prostorné terasy a výhled na malebné okolí. Je ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro rekreační účely a na pronájem.

Dispozice apartmánu:

První patro: Vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna, terasa a schodiště vedoucí do dalších pater.
Druhé patro: Ložnice, obývací pokoj a další koupelna.
Třetí patro: Velká terasa s venkovní kuchyní a jídelním koutem. Připravené instalace pro vířivku.
Obě koupelny jsou vybaveny kvalitními materiály. Apartmán je díky svým rozměrům a dispozici výjimečný na trhu a nabízí komfort a soukromí.

Výjimečné vlastnosti a vybavení komplexu Esteban:
Dva venkovní bazény s lehátky pro relaxaci
Dětské hřiště pro bezpečné vyžití vašich dětí
Restaurace s vynikající kuchyní a příjemnou atmosférou
Recepce s nepřetržitým provozem a asistenčními službami
24/7 bezpečnostní služba a kamerový systém pro maximální bezpečnost
Krásně upravené zahrady a udržovaná zeleň
Parkoviště pro pohodlné parkování
Poplatek za údržbu činí 12 EUR/m² ročně, což zahrnuje kompletní péči o areál, údržbu bazénů, osvětlení a péči o zahrady.

Lokalita:
Komplex Esteban je situován v klidné části Nesebaru, pouhých 300 metrů od nádherné pláže. V bezprostřední blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení, školek, pošty, supermarketů a dalších obchodů. Výborné dopravní spojení je zajištěno veřejnou dopravou (MHD, autobusy) i silničními tahy.

Proč investovat do nemovitosti s MOJE NEMOVITOST U MOŘE?
Široký výběr ověřených nemovitostí – u nás najdete jen kvalitní a prověřené nabídky.
Individuální přístup – pomůžeme vám najít tu správnou nemovitost dle vašich požadavků a zaručíme, že vaše investice bude dlouhodobě hodnotná.
Dlouhodobé zkušenosti na bulharském trhu – působíme v Bulharsku celoročně a známe místní trh i specifika.
Kompletní servis – od výběru nemovitosti přes právní služby až po poprodejní servis včetně správy nemovitostí a zajištění pronájmu.
Město Nesebar:
Nesebar, jedno z nejmalebnějších měst Bulharska, se pyšní svou bohatou historií, architekturou a kouzlem. Město je zapsáno na seznamu UNESCO a nabízí směs starobylé atmosféry a moderních služeb. S nádhernými písečnými plážemi, bohatým kulturním dědictvím a množstvím restaurací a obchodů je Nesebar skvělou volbou pro ty, kteří hledají ideální bydlení či rekreační nemovitost na bulharském pobřeží. V blízkosti se nachází také populární let

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!