Prodej bytu 3+kk, Primošten, Chorvatsko, 90 m2 (ID: 1475827)

Primošten, Chorvatsko

11 025 075 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPrimošten, Chorvatsko
IDF14481
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná85 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha90 m2
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji krásný penthouse na jedinečné lokalitě v Primoštenu. Tento moderní byt je umístěn ve stavebně nové rezidenční budově, která byla dokončena před dvěma lety, což zajišťuje novostavbu v perfektním stavu. Penthouse se nachází ve vyšším patře budovy s výtahem, což zvyšuje komfort bydlení.
K bytu náleží prostranné garážové stání, což je v Primoštenu opravdova vzácností.

Byt má celkovou plochu 90 m² a skládá se z vstupní haly, dvou ložnic, koupelny, dvou teras a obývacího pokoje propojeného s kuchyní.
Všechny místnosti jsou plně vybavené a zařízené moderním nábytkem, takže byt je připraven k okamžitému užívání. Vše je nové a v perfektním stavu.

Jednou z největších předností tohoto penthouse je úchvatný výhled. Z terasy a dokonce i z obývacího pokoje a kuchyně si můžete vychutnat otevřený výhled na moře, ostrovy a Primošten.
Tento pohled je skutečně výjimečný a nelze jej nikdy zastínit.

Tento penthouse nabízí nejen luxusní bydlení, ale také skvělou investiční příležitost. Primošten je jednou z nejoblíbenějších destinací na chorvatském pobřeží díky svým krásným plážím, křišťálově čistému moři a jedinečné atmosféře. Výjimečný výhled na Jadranské moře a ostrovy zaručuje, že tato nemovitost bude vždy atraktivní jak pro majitele, tak pro možné nájemce.

Primošten je malebné přímořské městečko ležící mezi Šibenikem a Splitem, známé svou krásnou přírodou, čistým mořem a bohatou historií. Město nabízí mnoho restaurací, kaváren a pláží, které jsou ideální pro rekreaci a odpočinek. Blízkost historických památek a výborná dostupnost z okolních měst dělají z Primoštenu ideální místo pro trvalé bydlení nebo dovolenou.

S Mojenemovitostumore nabízíme kompletní realitní servis. Specializujeme se na luxusní nemovitosti na chorvatském pobřeží a jsme připraveni vám pomoci najít ideální nemovitost, která splní všechny vaše požadavky. Zajistíme vám bezproblémový průběh transakce a pomůžeme s veškerou právní a administrativní agendou.

Pokud vás tento penthouse v Primoštenu zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky. Tato nemovitost je jedinečnou příležitostí pro ty, kteří hledají luxusní bydlení s výhledem na moře

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!