Prodej bytu 3+kk, Privlaka, Chorvatsko, 94 m2 (ID: 1475830)

Privlaka, Chorvatsko

13 179 400 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaPrivlaka, Chorvatsko
IDF14476
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná73 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha94 m2
Balkon
Terasa

Origo partneři

Popis

Nabízíme k prodeji výjimečný apartmán novostavbě, která je pouhých 70 metrů od moře.
Apartmán se nachází ve druhém patře a z kryté terasy i střešní terasy nabízí nádherný výhled na moře. Tento luxusní apartmán je připraven k okamžitému nastěhování.

Apartmán má čistou užitnou plochu 73,30 m² a zahrnuje chodbu, dvě ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu, další koupelnu, kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem.
K apartmánu dále náleží 2 parkovací stání a střešní terasa o rozloze 65,65 m², která je vybavena bazénem, pergolou a grilem – ideální pro relaxaci a venkovní zábavu.

Celková užitná plocha tohoto apartmánu včetně příslušenství činí 94,71 m². Budova se skládá pouze z 6 bytů, což zajišťuje klidné a exkluzivní bydlení. Stavba byla provedena z kvalitních tepelných cihelných bloků a je vybavena tepelnou izolací. Byt je vybaven klimatizací v obývacím pokoji i ložnicích a elektrickým podlahovým vytápěním. Vstupní dveře jsou bezpečnostní a protipožární.

Bazén je vyhřívaný a jeho povrch je pokryt mozaikovou krytinou. Nemovitost je energeticky úsporná s očekávaným energetickým certifikátem A+.

Tento apartmán v Privlace nabízí ideální kombinaci luxusního bydlení a investiční příležitosti pro krátkodobé turistické pronájmy. Vynikající poloha u moře, prostorná střešní terasa s bazénem a kvalitní vybavení činí z této nemovitosti jedinečnou nabídku pro ty, kteří hledají pohodlí a relaxaci na dosah pláže.

Privlaka je malebné rybářské a turistické městečko, vzdálené pouhých 15 minut od Zadaru. Leží na rozlehlém písečném poloostrově mezi královským městem Nin a ostrovem Vir. Tato oblast je známá pro své dlouhé, mělké písečné zátoky a průzračné moře, které poskytují ideální podmínky pro rodinnou dovolenou. Město nabízí veškerou potřebnou infrastrukturu, jako jsou obchody, restaurace, pošta i poliklinika, a milovníci vodních sportů, jako je plachtění nebo surfování, zde najdou mnoho možností pro aktivní odpočinek.

Chorvatsko patří mezi nejoblíbenější destinace pro nákup nemovitostí u moře díky své stabilní ekonomice a vysokému turistickému potenciálu. Region Zadar a jeho okolí, včetně Privlaky, jsou vyhledávány pro své krásné pláže, čisté moře a bohatou kulturní historii, což z nich činí atraktivní místo pro investory i ty, kteří hledají klidné a luxusní bydlení u moře.

S Mojenemovitostumore vám poskytujeme kompletní a profesionální servis při nákupu nemovitostí v Chorvatsku. Naše zkušenosti a znalosti trhu vám zajistí bezproblémový nákup a právní podporu po celou dobu transakce. Zajistíme celý proces převodu vlastnictví, včetně přepisů energií a všech registrací, takže nebudete muset řešit žádné administrativní starosti.

Pokud vás tento luxusní apartmán v Privlace zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Rádi vám pomůžeme najít ideální bydlení nebo investiční příležitost v Chorvatsku

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!