Prodej bytu 2+1, Protaras, Kypr, 94 m2 (ID: 1476100)

Protaras, Kypr

4 943 250 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaProtaras, Kypr
IDF13888
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná81 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha94 m2
Balkon
Garáž
Terasa

Origo partneři

Popis

Jižní Kypr 30km od letiště Larnaca. Poloha je jednou z hlavních výhod, které dělají komplex atraktivní volbou.

Město Paralimni na východním pobřeží se v posledních letech stalo centrem dění, protože se proměnilo v prosperující město.

Stavba se nachází v centrální oblasti, v těsné blízkosti mnoha zařízení a služeb, jako jsou restaurace, bary, banky, hypermarkety a pekárny, přičemž nejbližší kotviště je vzdálené pouhé 2 km. Namočit si nohy na nejbližší pláži vám nezabere více než 5 minut jízdy.

V tomto hotovém projektů máme velký 2+1 dvě koupelny

2+1 a dvě koupelny !
81m² užitná plocha
balkon o rozloze 13 m²


Kosmopolitní letoviska Protaras, Ayia Napa a Kapparis, kde se nacházejí některé z nejlepších pláží na Kypru, jsou vzdálena jen krátkou jízdou autem, a do Larnaky a na její mezinárodní letiště se dostanete za 35 minut. Díky centrální poloze na východním pobřeží ostrova je Paralimni snadno dostupné ze všech oblastí.

Sami vlastníme nemovitosti a známe dokonale místní trh. Postaráme se o veškeré před a poprodejní služby včetně pronájmu Vaše nemovitosti.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1.