Prodej bytu 2+1, Protaras, Kypr, 143 m2 (ID: 1476163)

Protaras, Kypr

7 858 500 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaProtaras, Kypr
IDF13594
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná81 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha143 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Hledáte nemovitost na Evropském Kypru 30 min od letiště přímo od developera?

Jeden z nejexkluzivnějších a nejluxusnějších projektů v oblasti – kapparis – nabízí vše, co lze hledat při hledání luxusního bytu. tento byt vlastní soukromou střešní zahradu, která zahrnuje úhledný salonek a gril. navíc poloha kappari je v samém srdci oblasti, přesto sousedství se zelenými plochami zajišťuje klid v případě potřeby. soukromí je jednou z hlavních výhod projektu, přičemž zahrnuje pouze dva unikátní jednopodlažní byty.

Cena je včetně vybaveni a dani ,cena je konečná , nový kupce tak zaplati nad rámec pouze právní služby a poplatky na katastru. V případě zájmů kontaktujte makléře.

místo: kapparis, protaras

vybavení:

plně vybavené (nábytek/spotřebiče)
soukromé parkoviště
soukromá střešní zahrada
připraveno k nastěhování
bez dph
podrobnosti:

krytá plocha 81 m2
veranda 20 m2
střešní zahrada 42 m2

O správu nemovitosti se postaráme od začátku do konce. Můžete na nás spoléhat ve všech ohledech.

Koupí naší nemovitosti nekončíte, ale teprve začínáte. Váš tým MNM.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1.