Prodej bytu 3+kk, Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr, 97 m2 (ID: 1476257)

Trikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr

7 223 325 Kč
/za nemovitost

Parametry bytu

AdresaTrikomo (Τρίκωμο/Ισκελέ), Kypr
IDF12987
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná91 m2
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha97 m2
Terasa

Origo partneři

Popis

Hledáte nemovitost na Kypru přímo od developera? Jsme výhradní zástupci tohoto developera a tento projekt můžete získat pouze prostřednictvím nás. Za zprostředkování obchodu nám neplatíte provizi; nakupujete přímo od prodávajícího.

Pro vážné zájemce nabízíme letenky na Kypr, pobyt v hotelu, transfery z letiště a naše poradenské služby na místě zdarma! Pro podrobnosti ohledně zájezdu kontaktujte našeho makléře.

Jsme lídry na trhu s více než 1000 spokojenými klienty u moře. Podívejte se na naše recenze.

Hledáte investiční hotelový apartmán s výhledem na moře a nejdelší sezónou v Evropě? Nemusíte čekat roky na výstavbu. Můžete si užívat koupání i v zimě. Poradíme vám, jak nejlépe využít dlouhou letní sezónu na zisk z nemovitosti.

Poslední volný apartmán se nachází v druhém nadzemním podlaží tohoto projektů. Projekt Panorama nabízí business class hotelové investiční apartmány s nejvyšším vybavením a klasou. Aktuálně jsou k dispozici poslední dva apartmány, předání je před sezonou 2024. Nezmeškejte příležitost získat tento investiční apartmán před dokončením projektu.

Tento projekt je velmi vyhledávaný, developer má perfektní reputaci v zemi proto neváhejte mi zavolat.

Vybavení projektu zahrnuje:

střešní bazén
Sky bar a sky restauraci na střeše
generátor
požární hasicí systém
video interkom
prádelna
detektor kouře
centrální satelit
VRF klimatizaci zdarma
ochranu 24/7
deaktivovanou cestu
parkování pro invalidy
lázeňské centrum
plavecký bazén
tělocvična
parkoviště
výtah
dětský bazének
recepční službu

V ceně jsou zahrnuty luxusní spotřebiče Bosch a koupelna od HandsGrohe, stejně jako VRF klimatizace a mnoho dalšího.

Poplatky nad rámec zahrnují DPH a daň z převodu nemovitosti, nábytek. Pro podrobnosti ohledně postupu kontaktujte našeho makléře.

O správu nemovitosti se postaráme od začátku do konce. Můžete na nás spoléhat ve všech ohledech.

Koupí naší nemovitosti nekončíte, ale teprve začínáte. Váš tým MNM.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!