Prodej bytu 1+kk, Brno, Kigginsova, 52 m2

Kigginsova, Brno

5 800 000 Kč
/za nemovitost
parkovací stání + 490.000,- Kč
Hypotéka od 27 641 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení4000
AdresaKigginsova, Brno
ID0539
StavbaCihlová
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná52 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Hledáte startovací bydlení, které se v budoucnu promění v investici, nebo rovnou investiční příležitost? Vaše hledání je u konce.

Tento prostorný byt s dispozicí 1+kk a plochou 52 m² nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Díky své orientaci na jihovýchod je byt krásně prosvětlený, což ještě umocňuje jeho vzdušný a otevřený prostor. Hlavní místnost s moderním kuchyňským koutem je navržena tak, aby vám poskytla maximální komfort. Koupelna s toaletou je prostorná a vstupní chodba nabízí dostatek úložného prostoru pro všechny vaše věci. A když začne být slunce příliš intenzivní, venkovní rolety zajistí, že budete mít kontrolu nad slunečními paprsky.

Skvělou výhodou je možnost předělat byt na 2+kk, čímž zvýšíte hodnotu i komfort bydlení. K tomu navíc patří balkón o rozloze 7,5 m², který je ideální místo pro relaxaci u šálku kávy nebo večerní sklenky vína. Součástí bytu je také praktická kóje o velikosti 1,4 m², umístěná přímo na stejném patře, což znamená, že vše potřebné máte vždy po ruce.

Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží novostavby z roku 2017, která zaručuje nízké provozní náklady. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny dálkově, což přináší pohodlí a efektivitu. Dům má sedm podlaží a je rozdělen na dva vchody. Ten váš sdílí pouhých 43 bytů, což vytváří klidné a příjemné sousedské prostředí.

A co parkování? Pokud máte auto, můžete si zakoupit parkovací místo přímo pod svým balkónem za 490 000 Kč. Vaše auto tak budete mít doslova na dohled.

Lokalita je naprosto bezkonkurenční. Vedlejší ulice a přitom všechno po ruce. Jen 5 minut pěšky se nachází Obchodní centrum Nová Slatina, kde najdete obchody jako Kaufland, Sportisimo, DM drogerii nebo TAKKO. Pokud preferujete Lidl, je hned naproti. A co víc – autobusová zastávka s přímým spojením do centra je vzdálena pouhé 3 minuty chůze. Okolí nabízí i řadu restaurací, kaváren a pro rodiny s dětmi je zde BRuNO family park, který máte prakticky za rohem.

Měsíční zálohy zasílané do SVJ vychází na 3.002,- Kč. Dále elektřina, která vychází do tisícovky, ale záleží na vaší spotřebě. Byt se prodává vybavený a je možnosti prodloužit nájemní vztah s nynějším nájemníkem. Kde nájemné bez energií vychází na 16.000,- Kč měsíčně.

Tento byt je perfektní volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s potenciálem do budoucna. Zavolejte mi a domluvte si prohlídku.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.