Pronájem bytu 2+kk, Brno, Soběšická, 62 m2

Soběšická, Brno

18 000 Kč
/za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydlení6000
AdresaSoběšická, Brno
IDN107441
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná62 m2
Lokalita objektuKlidná část obce
VlastnictvíOsobní
Podlahová plocha62 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Origo partneři v Brně

Popis

Hledáte ideální místo pro své nové bydlení? Nabízíme vám prostorný a moderní byt 2+kk o rozloze 62 m2 s oploceniu zahrádkou 113m2 a balkónem 4m2, který se nachází v atraktivní a klidné lokalitě Brna na ulici Sobešická. Tento byt je skvělou volbou pro jednotlivce, páry i malé rodiny, které chtějí spojit komfort moderního bydlení s krásnou přírodou na dosah ruky a skvělou dostupností do centra města.
Dispozice bytu:
Obývací pokoj (24,8 m²), ložnice (13 m²), chodba (12,6 m²), prostorná vstupní část bytu, která vás přivítá a nabídne dostatek místa pro odložení oblečení a obuvi. Koupelna (3,1 m²) samostatné WC (1,4 m²) šatna umístěná v ložnici (2,5 m²).
Balkón (4 m²) kde si užijete ranní kávu nebo večerní sklenku vína s výhledem na okolní krajinu a sklep pro uložení dalších věcí (2 m2).
Soukromá zahrádka (113 m²) oáza klidu, kde si můžete užít slunečné dny, grilování s přáteli nebo relaxaci u knihy. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro vaše zahradnické aktivity nebo letní grilování.
Byt se nachází v menší budově, kde jsou pouze tři bytové jednotky, což zaručuje maximální soukromí a klid. Vzhledem k jeho umístění si užijete příjemné sousedství a blízkost přírody. Zahrada s výhledem na lom Hady poskytuje jedinečnou atmosféru a možnost uniknout ruchu města.
Rekonstrukce z roku 2016 zajistí moderní standardy a pohodlí, které si zasloužíte. Byt se pronajímá nevybavený, což vám dává možnost zařídit si ho přesně podle svých představ a vkusu. Vatápění je řešeno elektrickým podlahovým topením, ohřev vody je řešen el. bojlerem umístěným v koupelně, plyn v bytě není.
Byt je k nastěhování ihned.
Pokud hledáte útulné a moderní bydlení se zahradou, neváhejte a domluvte si prohlídku.
Měsíční nájem činí 18 000,- + zálohy na energie, které se přepíší na nájemníka.
Vratná kauce jeden měsíční nájem.
Provize RK jeden měsíční nájem + DPH.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107441.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.