Pronájem bytu 2+kk, Brno, Plotní, 57 m2

Plotní, Brno

16 500 Kč
/za měsíc
ceny jsou rozepsány v textu inzerátu
Získejte výhodnou HYPOTÉKU Chci hypotéku

Parametry bytu

Náklady na bydleníceny jsou rozepsány v textu inzerátu
AdresaPlotní, Brno
StavbaSmíšená
Stav objektuNovostavba
Plocha užitná57 m2
VlastnictvíOsobní
Třída energetické náročnostiB - Velmi úsporná
Terasa

Origo partneři v Brně

Popis

Exkluzivně nabízíme k podnájmu jednotku 1+kk (rozdělenou příčkou na částečné 2+kk) 49m² s terasou 8m², v bezprostřední blízkosti centra města Brna. Jednotka je nabízena včetně garážového stání za cenu uvedenou níže.

Jednotka se nachází v 2.NP v REZIDENCI NOVÁ PLOTNÍ s výtahem a je k dispozici k nastěhování dle dohody.

Velký obývací prostor 41m² je oddělen příčkou pro větší soukromí v prostoru pro spánek. V moderní kuchyňské lince v příjemném dekoru dubu je zabudovaná pračka a myčka. Záclony a závěsy celý prostor zútulňují. Sedací souprava je součásti jednotky a v případě zájmu bude odstraněna.

Z prostorné terasy je výhled na velkou společnou terasu domu, na které jsou vysázeny okrasné bylinky.

Samostatná chodba je zařízena vestavěnou šatní stěnou s botníkem a věšáky.

V koupelně se sprchovým koutem a wc je topný žebříček a zrcadlo.

V přízemí domu je přístupná společná kočárkárna.

Dům je napojen na optickou datovou síť. Digitální příjem TV.

Vhodné pro nekuřáky bez domácích mazlíčků.

Velkou výhodou je pozice domu s výbornou dostupností jak pěšky, MHD, autobusovou meziměstskou dopravou z autobusového nádraží Zvonařka, které je vzdálené 3 minuty chůze od domu nebo železniční dopravou z hlavního brněnského nádraží.

Nedaleko domu se nachází prodejna Lidl, Galerie Vaňkovka, Tesco, Česká pošta. Pár minut chůze od domu je cyklostezka podél řeky Svratky a to až do obchodního centra Olympia. V blízkosti je spousta restaurací, obchodů, galérií, divadel, škol, školek a sportovišť jako tenisové kurty, stadión Draků, biotop, golfové hřiště, squashové haly pojišťovna, lékárny, obchody se zdravou výživou, základní, střední i vysoké školy, lékařská zařízení a mnohé další.

Výše měsíčního nájmu činí 16.500,- + zálohy na služby (vodné/stočné, plynové vytápění, ohřev vody atd.) činí 2.534,- + zálohy na elektřinu (výši si určuje nájemce sám a jsou na něj přepsány). Výše nájmu garážového stání v zakladači (auta do výšky 150cm) činí 2.000Kč/měsíc.

Vratná kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů 33.000,- + provize realitní kanceláři ve výši jednoho nájmu 16.500,- vč.DPH.

PROHLÍDKY budou probíhat v týdnu od 7.10.2024, rezervujte si včas svůj termín.

Makléř

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně.