Prodej rodinného domu, Hněvkovice, 139 m2

Hněvkovice

8 900 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 42 415 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaHněvkovice
IDN00040
StavbaCihlová
Stav objektuPo rekonstrukci
Plocha užitná139 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuPolosamota
Plocha nemovitosti10303 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Hněvkovicích

Popis

Máte sen o úniku z hektického městského života a chcete ho proměnit ve skutečnost? Tento výjimečný kemp v obci Zahájí, přímo na břehu řeky Sázavy, je místem, kde se snoubí klid přírody s jedinečnými možnostmi podnikání.

Co tento kemp nabízí?

Hlavní budova – Celoročně obyvatelná, vybavená veškerým zázemím pro komfortní pobyt, ideální pro trvalé bydlení, správce kempu či vlastní rekreaci.

10 malých chatiček – Tyto útulné chatky přímo vybízejí k podnikatelskému záměru. Poskytují dostatek prostoru pro ubytování hostů a skvělou možnost vybudovat oblíbený rekreační areál.

Kiosek – Součástí kempu je i kiosek, který byl v minulosti provozován a nabízí ideální příležitost pro obnovení občerstvení a další rozšíření podnikání.

Kemp je celoročně obyvatelný, takže ho můžete nejen užívat sami, ale také jej provozovat jako atraktivní destinaci pro hosty, kteří hledají únik do přírody. Obklopen hlubokými lesy je rájem pro milovníky houbaření, turistiky, cyklistiky či rybaření u řeky Sázavy, která teče přímo před pozemkem. A k tomu ten romantický pohled na projíždějící vlaky v dálce!

Tento kemp je skvělou investicí i místem pro život v klidu a harmonii s přírodou.

Pro více informací a možnost prohlídky mě kontaktujte přímo. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hněvkovicích.