Prodej rodinného domu, Ostrava, Střádalů, 255 m2

Střádalů, Ostrava

4 590 000 Kč
/za nemovitost
Hypotéka od 21 875 Kč /měs. Chci hypotéku

Parametry domu

AdresaStřádalů, Ostrava
ID0034
StavbaSmíšená
Stav objektuPřed rekonstrukcí
Plocha užitná255 m2
Typ objektuPatrový
Lokalita objektuKlidná část obce
Plocha nemovitosti1168 m2
Třída energetické náročnostiG - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Origo partneři v Ostravě

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji zajímavou dvougenerační vilku v Ostravě v městské části Kunčičky. Dům vybudoval po 2. světové válce jeden z tehdejších ředitelů státního podniku Vítkovických železáren pro sebe a svou velkou rodinu. Údajně měl dvě přání, které kladl architektovi na srdce. Jeho přáním byla velká terasa s výhledem na železárny a také, aby si každý člen v domácnosti našel svůj vlastní koutek uvnitř domu a nebo venku na velké zahradě. Následně v čase byl dům několikrát modernizován, tak aby vyhovoval době a časově příslušným standardům. V současnosti je dům vyklizený a připravený na další rekonstrukci. To ovšem neznamená, že se po zařízení nedá bydlet! vše je plně funkční. Je jen na novém majiteli jakým způsobem se rozhodne dům nadále využívat.

Pro koho je tato nabídka vhodná? Tak třeba...
1. Pro někoho kdo chce mít pod jednou střechou podnikání a také vlastní bydlení.
2. Pro velkou rodinu, která potřebuje dostatek místa v domácnosti.
3. Vhodný způsob využití může být zdravotnické centrum. Co třeba zubní nebo veterinární ordinace?
4. V neposlední řadě je možné dům přestavět tak, aby zde vznikly 3 samostatné bytové jednoty s vlastní garáží, zahrádkou a parkovacím stáním. Tady se může otvírat příležitost pro investory.

Hlavní výhody
1. Dobrá dopravní dostupnost.
2. Klidná ulice se zástavbou rodinných domů.
3. Bezproblémové parkování.
4. Možnost si upravit dům a zahradu podle svých představ.

V případě zájmu o bližší info a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás!

Makléř

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@origo-reality.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě.